Školení firewallů

Re:Školení firewallů
« Odpověď #30 kdy: 04. 02. 2025, 20:25:36 »
...si vyberu takoveho co bude mit alespon minimalni znalosti.
nebo jsou poradana za ucelem podojeni statu nebo jsou prilis uzka. Nejlepsi skoleni je praxe, coz pochopitelne bude znamenat, ze ten cas do toho musi investovat predevsim ten zajemce, a pak mozna obcas nejaky ten dozor.

To je taky taky pravda, osobně bych nedoporučoval školení od ENGETA. Minulý rok jsem si zaplatil za svý, python a byla to naleštěná bída. Holka po mateřský co se furt divila že ji něco v jupyteru nefunguje, inzerát zde na rootu to vychvaloval do nebes(což mě dost zklamalo), cena odpovídala individuálnímu přístupu(22k za cca 32h) a nakonec jsem se dozvěděl, že se jedná o rekvalifikační kurz s 60 účastníkama. Tematika vůbec nebyla pokrytá (psali tam, že je to pro každého - už jsem pár věcí v pythonu programoval, ale jsem spíš samouk, chtěl jsem se tam dozvědět best practices, git apod...) ale nic, i když jsem o to žádal. Vím udělal jsem chybu, že jsem jim nenapsal před kurzem o info a přesnou osnovu, ale psali tam že tam bude individuální přístup. Takže vybírejte pečlivě, ať jde o cokoliv...