Dumá mi hlavou, čím může být způsoben tento problém. Jaké si ladění myši, ale proč to vyžaduje USB 2.0? Vždyť myš přece je taky USB 2.0 a tím pádem USB 3.0 nevidí.
Myš má být schopna se automaticky vyladit na povrch, na němž ji budeme používat, k čemuž slouží jednoduchý proces. Ten vyžaduje, abychom stiskli levé tlačítko a s myší pár sekund opisovali ležatou osmičku, přičemž její senzor se přitom sám kalibruje.
Nicméně tento proces se nedařilo nastartovat, ale řešení bylo opět jednoduché. V tu dobu byla G502 zapojena k USB hubu v monitoru, přes což se aplikace nedokázala přenést, takže bylo nutné myš zapojit přímo k jednomu z USB 2.0 na základní desce. Ne USB 3.0, protože na tom ladění také nefunguje. Logitech o problému ví, ovšem už dva měsíce, takže se teprve uvidí, kdy přijde na svě nová verze Gaming Software.
REcenze
(recenze g502)Napadá mě snad jedna věc, která by se toho mohla a týkat a asice jakýsi muxing USB 3.0, 2.0 a 1x portů.
Omlouvám sem, už nevím kterých verzích se to týká Platí, že USB 2.0 používá jiné vedení než superspeed signál a Že usb řadiče (řekl bych ty v těch hubech) mají jakési 2 režimy pro uplink: buď nižší verze USB trafficu přimíchají do toho aktuálního (do 3.0) a nebo to jde odděleně. Tady je link :
Transaction Translator Ale netuším, jestli tohle s tím vůbec souvisí, mám pocit, že by nemělo