Prodám PC big tower FRACTAL Define XL, Intel i7-3770K, 32GB RAM, GTX 560 Ti

Prodám PC s níže uvedenými komponentami. Vše je v odhlučněné "big tower" skříni FRACTAL Define XL, která má sama o sobě 18 kg (rozměry 56 x 56 x 23 cm). Skříň má 4 FRACTAL ventilátory (2 zepředu, 1 nahoře, 1 vzadu). Na CPU je velký, 1 kg těžký Noctua chladič s 2 větráky. Všechny větráky jsou PWM a ovladatelné přes software od Asusu - při minimálních otáčkách větráků je skříň tichá a dostatečně chlazená. Ve skříni je místo na 10 disků (2,5" nebo 3,5").
Všechny komponenty jsou plně funkční. Vnitřek skříně čas od času profouknut, vnějšek skříně bez jakýchkoli defektů. Ke skříni jsou samozřejmě i záslepky všech slotů, šroubky apod.

Skříň: FRACTAL Define XL Pearl Black USB 3.0 + FRACTAL FD-FAN Silent series 140mm
Deska: ASUS P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT - Intel Z77
CPU: Intel Core i7-3770K
GPU: GIGABYTE GTX 560 Ti Ultra Durable OC 1GB
RAM: 32 GB - 4 x 8GB Corsair Vengeance LP DDR3 1600
Chladič CPU: Noctua NH-D14 + Noctua NF-A15 PWM
DVD mechanika: Samsung SH-224BB
SSD: Kingston SSDNow V300 - 120GB
Rámeček na hot swap 3,5" disk - Icy Box 168SK-B

Bez zdroje! (Používáno s naddimenzovaným zdrojem Seasonic, který upotřebím jinde.)

Kvůli velikosti a váze upřednostňuji osobní předání v Českém Brodě. V případě vážného zájmu a zálohy by bylo možné předání i v Praze.

Cena: 6000 Kč

Kontakt: m@rcel.cz

PC je stále dostupné. Poptávanou cenu snižuji na 5000 Kč.

CPU

• 1 146
    • Zobrazit profil
Toho dědečka máš lepší rozprodat na díly přes Bazoš, jen desku prodávej výhradně dohromady s procesorem.
Možná i obejdi červené konťáky, někde najdeš nějaký zdroj a možná i o dost novější desku s DDR4.
BTW, myslím to vážně, sám jsem to musel udělat, protože jsem večer hrozně rychle potřeboval SATA SSDčko a v jenom z těch šrotů byla i Nvidia 660 TI, takže možná že tam najdeš i novější grafiku...

Za jeden tisíc korun (1000,-) drahé!
Ale jinak je to na šrotiště.

Ja by som mal zaujem, pokial si ochotny poslat na vychod slovenska... Ak sa dohodneme som ochotny poslat sumu za postovne dopredu prevodom... Ozvem sa vecer po praci, ked si prejdem poriadne ake tam mas komponenty...
Vy ste windowsáci, ja už nie... Čo bolo, to bolo. Terazky som Linuxák.

Jen ta bedna má 17kg, mám tu samou.

CPU

• 1 146
    • Zobrazit profil

A taky se na přepravu bude muset demontovat ta Noctua....

Za 5000 Kč do toho jdu, pokud jste ochotný mi to dovézt na adresu nedaleko Slavie/ Edenu.

Prodáno.