Můžete mi doporučit nějaký grafický program místo HW Monitor? Pro zjištění HW, teploty disků, cpu apod?
Taky hledám prohlížeč fontů, konkrétně mám namysli těch co jsou na linuxu nainstalovaných?
Ideálně by bylo, kdyby to bylo roztříděné tak jako to je ve Firefoxu v nastavení fontů, kde jsou tyto skupiny:
1. Proporcionální
2. Patkové
3. Bezpatkové
4. Neproporcionální
Případně ještě pokud to lze zjistit jestli je kulaté a tloušťka něco jako dělení: (velmi tenké, tenké, normální, tlustější, tlusté, velmi tlusté, extrémně tlusté) a kurzíva (pouze)
A abych viděl jak ten font vypadá, když ho vybírám. Na Windowsu jsem používal FontFrenzy ale to bylo určené hlavně na procházení adresářů - jakýchkoliv a umožňovalo to i instalace.
Stále nejsem spokojen s tím písmem v prohlížeči Firefoxu, to písmo je hodně špatné, malé. Na Windows XP ve Firefoxu je to naprosto v pořádku. Třeba výsledky ve vyhledávači duckduckgo.com naprosto v pořádku, bezpatkové písmo, velké, zdá se to být konkrétně jako zde když píšu na root forum do textarea, tak to je verdana 14px při zoom 160% a vypadá to tak akorád, na wikipedii tam je Sans Sherif 14px ještě větší než tu a vidím to velké (zoom 160%). Na linuxu forum root ve Firefoxu 180% je velký, ale ten font Open Sans 14px je zdá se mi moc tenký, takže bych to chtěl dát na menší zoom jako 130-140% jenže už je rozmazaný na okrajích.
Dám sem snímek. Co nesedí? Asi to, že na tom linuxu se musí mnohem více zoomovat než na tom Firefoxu v 52.9. Teď to mám zoom 90% a je to v pohodě, na linuxu musím zazoomovat až někam kolem 200% protože font je slabou čárou, která je rozmazaná a není to ono.