Caves.
Nie som si isty, kam to spravne zaradit.
Dumam uz par dni, ako zistit, ze subory su kompletne nahrate na strane FTP servera, aby si ich druha strana mohla stiahnut. Cas "necakania" je dolezity, cize nieco take, ze ak sa subory nahraju o 9:00, stiahni si ich o 10:00, je neziaduce (idealne sosat hned ako sa da) a tak isto sa postupne cas uploadu postupne v priebehu dna natahuje (pocet suborov je nemenny, ale ich velkost sa kazdu hodinu zmeni do plusu - zvecsuju sa). (co o 9:00 trva 5 minut, o 18:00 aj 40 min).
Zatial ma nenapadlo nic inteligetnejsie ako na zaciatku uploadu zmazat nejaky kontrolny subor upload_ok_%hodina%.txt a konci ho zase umiestnit, cim druhej strane poviem, ze ak subor na ftp existuje, moze upload povazovat za skonceny a korektny a moze sosat k sebe.
Pre uplnost uvediem strukturu:
Windows klient to nahra z nejakeho uloziska (A) na nejaky Linux FTP (B) (2 rozne verejne IP v ramci toho isteho hostingu), na na druhej strane to z toho FTPcka zase window sklient potiahne. (C)
Ak sa pokusam to upnut rovno z jednej infry (A) do druhej (C), jednak je to o poznanie pomalsie, jednak tu prvotnu IPcku zabijam 2x. (a linka je sharovana, takze sa snazim ktomu aj tak chovat, ze tam nie je som sam), z tej druhej Ipcky, kde je FTP ta zataz uz nevadi. Logicky aj ked na 2 roznych IP, ale v ramci tej istej infry to prelezie s co najmensou reziou.
Skusal som aj Resilio sync, ale rychlost nebola nic moc ..Proste FTP sa javi ako najchodivejsie ...
Za napady vopred diky.