Zdravím,
prodám použité Raspberry 3B 1GB kupované v roce 2018. Toto RPi bylo cca něco přes rok provozováno 24/7 jako MMC u TV s KODI a ke sdílení připojeného disku. Nahrazeno následně vydaným modelem 4B (hlavně kvůli rychlejší síťovce).
Součástí prodeje jsou:
- zdroj 2.5A microUSB originální
- krabička (neoriginální) s chladícím ventilátorem přes optočlen
- hliníkové pasivy na čipech
- kabel HDMI 1m originální
- nová microSD karta Panasonic 32GB C10, pouze nainstalován Raspbian na zkoušku
Důvod prodeje je bohužel nevyužití, už od přechodu na RPi 4 mi leží dále nepoužitý v šuplíku. Měl jsem takové nutkání z toho udělat druhý přehrávač do kuchyně, tak jsem přidal zmíněnou SD kartu, ale sešlo z toho, a je mi líto to nechávat sušit dál.
Počítač je aktuálně zběžně odzkoušený na nainstalovaném Raspbianu, celou dobu provozu měl řízenou teplotu, skriptem se při teplotě APU nad 45°C spustil aktivní ofuk, který počítač dochladil pod 40°C. Což se stávalo leda při aktualizacích či kopírování velkého množství dat na sdílený disk, jinak se držel pod touto teplotou pouze s pasivem. Počítač tedy nezažíval vysoké teploty a celou dobu byl provozován na defaultních taktech.
Cena 1000,- Kč za komplet, vyzvednutí buď osobně na Jičínsku, nebo Zásilkovna s platbou předem.