Gemini - uniknute emaily?

Gemini - uniknute emaily?
« kdy: 16. 11. 2022, 21:22:57 »
Zdravim, zaregistroval som sa cca pred rokom na Gemini, pri registracii som musel aj overit svoju identitu. Ako email som pouzil unikatny vygenerovsny email na vlastnej domene iba pre tuto sluzbu a nedavno mi na nu prisiel spam.

Je mozne ze Gemini predava osobne udaje, pripadne im niekto vykradol databazu?

Ako by ste postupovali keby nieco podobne zistite?

RDa

• 2 925
    • Zobrazit profil
Re:Gemini - uniknute emaily?
« Odpověď #1 kdy: 16. 11. 2022, 23:27:49 »
netusim co je gemini, ale podivej se na ujednani ktere jsi odsouhlasil. bud tam bude preprodej info nebo naopak gdpr ochrana

« Odpověď #2 kdy: 16. 11. 2022, 23:40:25 »
Je to nejaka kryptopenazenka, url maju gemini.com, registroval som sa tam kvoli BAT z brave browsera. Pisal som im na support a priznali sa ze im unikli osobne udaje. Ale nikde som o tom nenasiel zmienku ze by o tom verejne informovali. Predpokladam teda ze ich predavaju a nachytal som ich pri tom. Prikladam ich odpoved:

Hi Marián,

Thank you for following up.

We are aware of an incident at a third party vendor that led to the collection of customer email addresses and partial phone numbers. No Gemini security systems were impacted as a result of the incident and all funds and customer accounts remain secure.

Please let me know if you have any additional questions.

Onward and Upward,
Elliot

RDa

• 2 925
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 17. 11. 2022, 00:22:31 »
To je fikana odpoved - takze bud to preprodavaj a unik je az od kupujiciho, anebo to nepreprodavaj ale uniklo to od nich a jen se to snazi hodit na nekoho ciziho :) Tak jako tak je to tedy spatne..

« Odpověď #4 kdy: 17. 11. 2022, 00:31:44 »
Je to nejaka kryptopenazenka, url maju gemini.com, registroval som sa tam kvoli BAT z brave browsera. Pisal som im na support a priznali sa ze im unikli osobne udaje. Ale nikde som o tom nenasiel zmienku ze by o tom verejne informovali. Predpokladam teda ze ich predavaju a nachytal som ich pri tom. Prikladam ich odpoved:

Hi Marián,

Thank you for following up.

We are aware of an incident at a third party vendor that led to the collection of customer email addresses and partial phone numbers. No Gemini security systems were impacted as a result of the incident and all funds and customer accounts remain secure.

Please let me know if you have any additional questions.

Onward and Upward,
Elliot

Cetl jsi nekdy jejich privacy policy? https://www.gemini.com/legal/privacy-policy
Myslim, ze tam ma vysvetleni vse co potrebujes vedet - tve informace sbiraji, muzou je sdilet atd.
Tobe nevadi, ze jako firma nemaji nikde na sve strance adresu? Ze je to LLC (sro), ktere muze mit majetek treba $1000?  Ze ti vlastne za nic neruci? Ja bych jim nesveril ani rohlik.

« Odpověď #5 kdy: 17. 11. 2022, 08:50:52 »
Privacy Policy som samozrejme cital a vsetky selectboxy ohladne mojich udajov a ich poskytovania tretim stranam som nechal nezaskrtnute. Budem to teda zrejme riesit cez urad na ochranu osobnych udajov.

Co sa tyka samotneho vyberu firmy, bolo to z mojej strany narychlo po tom co som zistil ze existuje nieco ako BAT v Brave browseri a chcel som to vyskusat,  nastavil som to aj na webe, ale musim konstatovat ze za rok mozno dva tam mam BAT v hodnote okolo 10 € a jeho cena neustale klesa. Takze nic take o co keby pridem by mi to rezalo zily, okrem teda tych osobnych udajov.

« Odpověď #6 kdy: 17. 11. 2022, 18:44:55 »
Nie je to náhodu ďalšia z tých kryptofiriem, ktoré práve krachujú?