Takže mac se používá skvěle a intuitivně, ale chraň bůh, aby si uživatel dovolil chtít něco, co vybočuje z předepsanýho jedinýho správnýho způsobu užívání
Je někde popsaný ten “jediný správný způsob”? Případně nějaký špatný způsob, který to neumožňuje?
Citace: Karmelos 09. 09. 2022, 10:38:51...Hezké, toto je ten prototyp klasického závislého aplisty. Přesně jak jsem zmínil v diskuzi výše, sype do toho ročně statisíce a ještě si rochňá jak je to úžasné a jak se to vrací. Osobně nemám jediný důvod používat cokoliv od aple, kupovat každý rok nový model mi přijde naprosto zbytečné a chlubit se tím v diskuzi nadmíru hloupé. Určitě se najdou lidi, co si každý rok kupují nový iPhone kvůli jiným barvičkám. Ale třeba zrovna Macbook s M čipem nemá v tichosti/výdrži/výkonu bohužel konkurenci mezi Windowsama.C# - ještě existuje https://promo-codes.cz/
...Hezké, toto je ten prototyp klasického závislého aplisty. Přesně jak jsem zmínil v diskuzi výše, sype do toho ročně statisíce a ještě si rochňá jak je to úžasné a jak se to vrací. Osobně nemám jediný důvod používat cokoliv od aple, kupovat každý rok nový model mi přijde naprosto zbytečné a chlubit se tím v diskuzi nadmíru hloupé.