ahoj
1. osobne som mal Netflix 12€, HBOMax 6€, AppleTv+ 5€ - nie su to velke polozky. Vacsinou sa to da zdielat medzi viac TV.
2. To je tazke povedat, filmy a serialy su vsade, s dokumentami je to horsie (nejake sa najdu vsade). Na dokumenty su asi lepsie specializovane platformi napr CuriosityStream.
3. Najviac dabovaneho obsahu ma asi HBO, ale nie je to idealne. Vacsina obsahu na tych 3 platformach ma ceske/slovenske titulky.
4. Mam skusenost napr so Skylink live tv - vyhoda ze vacsina obsahu je v cz/sk a da sa pouzivat archiv - reklamy sa preskocia.
5. Pokial ti vadia reklamy (komu nie
) tak tieto sluzby su idealne. Alebo potom pouziva klasicku kabelovku ale nepozerat live, vsetko z archivu (tak to robim uz 10 rokov)
6. Skusobne obdobie je v pohode, ked sa ti nebude pacit tak to zrusis a nikto od teba nebude nic pytat (bavime sa teraz o legalnych sluzbach, nie tie pochybne co tu padli v diskusii). Vsetky velke streamovacie sluzby su bez viazanosti, tak si kludne mozes platit 2 mesiace Netflix, potom 3 mesiace HBO atd.
Asi najlepsie je si to proste vyskusat, zaplatit si na mesiac 1 sluzbu, potom na mesiac inu. Kazda apka sa inak ovlada (zavisi to aj od TV ako maju spracovanu apku, napr HBO na Samsung telke sa oproti Netflixu ovladalo uplne tragicky), ma iny obsah (kazdeho bavi nieco ine) atd.