Dobré tipy. Je to docela krize. Jsem zvědavý, kam to tlačení masy do velkých obrazovek, dospěje.
Sumasumárum
Telefon je pro mě spotřební zboží, které nehýčkám v bavlnce. Jak otřesy, pády. Tak teplotně.
Poslední telefony měly 4.2palce u BB. Další I 4.5palce.
První a taky poslední Android jsem měl 6.
Pokud Android je špatně použitelný na malých displejích, plus slyším ty nářky o zpomalování(i vidím), o baterce, o tom, že tu a tam něco nefunguje jak má, opravdu snad zbývá ten Iphone s iOS.
Znám lidi, co mají ještě IPhone 5s a 6s a fungují na vše. E-maily, Youtube, Instagram, Facebook, fotky, videa, mapy, gps, bankovnictví, MHD, knihy, hudba BT, živá asistentka(zatím jen anglicky), tisk, datovka, atd.
A pozor. Baterie je původní cca na 85%.
Tak jediné, ale může být velké, úskalí je asi jen v potřebě si zvyknout na logiku Applu/iOS.
A takovej plně použitelnej telefon stál z druhé ruky pakatel. Jasně. Dneska je rok 2022, tak už tyto modely při další koupi necháme spát a přesunem se vejš.
Tak proč si kupovat drahej snobskej telefon, kterej bude mít nějaké problémy?
Byl jsem lehce v šoku, když jsem dostal do ruky nějakou nyní již více čínskou značku telefonu než dříve, s Androidem. Prošpicované špiclama a reklamou. Nepoužitelné. Max pro děti.