Pomoc Ukrajine jako programator

Pomoc Ukrajine jako programator
« kdy: 26. 02. 2022, 20:17:54 »
Ahoj, jake jsou moznosti pomoci Ukrajine jako programator? Chvili jsem hledal, ale moc informaci jsem nenasel.

xyz

• 248
    • Zobrazit profil
Re:Pomoc Ukrajine jako programator
« Odpověď #1 kdy: 26. 02. 2022, 20:59:40 »
Ahoj, jake jsou moznosti pomoci Ukrajine jako programator? Chvili jsem hledal, ale moc informaci jsem nenasel.

Ja jsem poslal nejake penize..

« Odpověď #2 kdy: 26. 02. 2022, 21:33:55 »
Lobing za treti svetovou valku nebo jen prizivovani valky na Ukrajine? V blizke dobe bude uzavren mir. Co potom? Zivit odboj proti tammi vlade, ktera se dohodne s Ruskem? Nechcete tam jit bojovat sam nez burcovat druhe?

« Odpověď #3 kdy: 26. 02. 2022, 22:01:41 »
Myslím že jedině jak jde pomoct "od počítače" tak je poslat prachy. Nebo nabídnout ubytování. Pokud teda nechceš jet na frontu s kalašnikem v ruce...

« Odpověď #4 kdy: 26. 02. 2022, 22:17:19 »

V 2003 ste ako pomohli Iraku? V 2010? ste ako pomohli Libii? Keby sa toto odohrava v Taiwane, tak Vas to zrejme ani nezaujima. Ako ste pomohli nedavno Hongkongu, ked tam boli protesty nasilne potlacovane?
Ukrajine ste mohli pomoct tak, ak by ste loboval za neutralnu podu medzi dvoma velmocami. Ze Rusovi preplo a momentalne nici suverenny stat je aj dosledok zapadnej politiky, ktorej ste sucastou vy.

Karmelos

• 1 082
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 26. 02. 2022, 22:20:04 »
Hustý, šířit dobrovolně propagandu, hrát si na agenta síajej... Ale jo, proč ne. Pokud se to dostatečně rozdmýchá, máme půťu za týden u varů - mimochodem, zkoukněte nedávné video s Jefimem Fištejnem. https://www.stream.cz/prostor-x/fistejn-zapad-ukrajinu-zradil-bude-se-tam-popravovat-sankce-nepomuzou-pripravme-se-valcit-64322669
Podle toho jsme dřív nebo později v hajzlu.

Já bych spíš loboval za maximální vyzbrojení naší armády, povolání aktivních záloh, budování krytů, zásob a tak vůbec ultimátní přípravu na válku. Prostě si to nejdřív srovnat a nachystat doma...
Gréta je nejlepší.