Vidim ze se to tu trochu rozjelo. Nakonec sem zvolil cestu batohu + organizery ve stylu jako jsem odkazoval, pokud tedz nebude batoh vyhovovat, koupim brasnu a predelam organizery
Co si máš vybrat to ti nikdo tady neporadí.
Prostě máš nějakou představu a jsi líný si to najít sám.
Moje rada je taková, aby jsi vstal od počítače a došel ses kouknout do nějakého krámu a tam si můžeš, většinou, vybrat dle svých preferencí i peněženky.
Věř mi že je to, může být, nově získaná zkušenost k nezaplacení, ale do životopisu, že už toto ovládáš, radši nedávej.
1. Nikdo nerikal ze mi ma nekdo neco vybirat, ale je zde hodne lidi z oboru a nekdo muze znat brasnu, ktera se klidne jako jedina na svete setkava s pozadavky co jsem napsal. Vis kolikrat se mi toto uz stalo s jinymi vecmi o kterym jsem si rikal ze se snad ani nebudou vyrabet? A hele nakonec to jeden cinan vyrabi nebo je to pojmenovane uplne jinak nez by me kdy vubec napadlo.
2. Sem pisu vicemene ze zoufalstvi, protoze to resim dlouhodobe v horizontu 2 let, akorat az ted jsem tomu venoval hodne casu v poslednich 14ti dnech, protoze se mi na brasne uz zacal rozjizdet zip.
3. Jednak neznam ani jeden kram, ktery je vyslovene specializovany na brasny a pak je ten vyber ve fyzickych obchodech dost omezeny a navic predpokladam ze moje pozadavky tam maji max 2 lidi za rok, takze by to stejne nemeli skladem. Ale nemam problem se zajet fyzicky podivat do kramu pokud najdu co mi vyhovuje na e-shopu.
tak smolík pacholík, v katalogu už minimálně v ČR není.
Nemas nejaky link nebo alespon jmeno at si to muzu vygooglit? Dostupnost v CR je mi ukradena, ale zajima me to i jen tak ze zvedavosti co ikea nabizela
Taska na notebook je od slova notebook. Ty hladas tasku na naradie. Nie na notebook... ty potrebujes udrzbarsku tasku a nie toto...
Dekuji za minutku lingvistiky, ted prosim prispej necim z tematu
Hele nedalo mi to, ještě jede joke:
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/kabelka-louis-vuitton-letadlo.A210408_095548_eko-zahranicni_rie
Neco s jednorozcem by tam nebylo?
Ale beru zpet moje fnukani nad nepohodlnosti batohu