Zdravim,
moje auto podporuje oboji, nacez asi pul roku jsem pouzival Andoird SmartLink. Musel jsem si nainstalovat nejakou aplikaci ze Storu, ktera samozrejme byla zareklamovana, a vysledek co se UI tyce byl na palubnim displeji auta roztodivny.
Potom po necelych 4 letech provozu se muj Android OnePlus za 14000,-, se kterym jsem si barvil ruzovou budoucnost ohledne pouziti Lineage OS, odporoucel. Nic moc score na to, ze 2 roky z teto doby lezel v suchu v supliku a nepouzival se.
Takze jsem si koupil zase iPhone, a zkusil poprve Apple CarPlay.
A je to na jinaci urovni kvality. Predne, nemusim instalovat zadny software treti strany, coz znamena i zadne reklamy atp. Vsechno funguje na prvni dobrou, nic nikde nehapruje. Auto dokonce umi ciste prehravat pisnicky jen pres bluetooth, kdezto v Androidu byla pres bluetooth kvalita zvuku dost zla - dalo se to poslouchat jen kdyz jsem mel mobil pripojeny pres USB do auta. iPhone uz pripojovat kabelem nemusim, kdyz chci poslouchat hudbu.
UI v palubni desce je rovnez udelano poradneji. Lepe funguje hlasove ovladani pres Siri, ta mi bezproblemu rozumi co rikam - tady bych cekal, ze alespon v tomto by mohl Google byt lepsi, ale neni.
Jake jsou vase zkusenosti se SmartLink?