A to vsichni ti indove delaji mf? To uz tech prilezitosti asi moc nezbyva kdyz ma indie monopol ne?
Zakladni rozdil mezi Cechama a Indama je ten, ze Indove maji uplne jine vlastnosti nez vy. Indum nevadi, ze budou pracovat. Nedela jim problem se neco naucit. Protoze jejich rodiny drzi pohromade, tak se neboji nest rizika protoze vi ze je rodina podrzi kdyz se jim nezadari.
Vetsina indu se cpe do highendu, protoze vi ze tam jsou prachy. Vy tady koncite vicemene u LAMPu, nejste ochotni se cokoliv vic naucit protoze predpokladate ze by se vam tato investice nikdy nevratila.
ty kokso, ja se z tebe jednou fakt pokakam :-)
takze ve finale, jen proto, ze jsem cech a ne ind, tak mi pry vadi kdyz pracuju, pry mam v me rodine slabe vazby a kdyby se neco posralo, tak s ena me vyserou... ty jsi asi hodne upad co, generalissimo? :-)
jak si vubec muzes dovolit nekoho takhle zobecnene hazet do nejakeho pytle?
jak muzes vedet ze tady vetsina lidi konci u lampu? ja myslim ze ty o ceske a vubec evropske situaci na biz. urovni v tomto oboru vis velke houno...
a vubec... vzhledem k marketingu ted vedou uplne jine veci nez mf...
treba co se tyce virtualizace, nikoho nezajima tvoje vserverovani a podobne, kdyz diky dobremu marketingu vladne a jeste dlouho vladnout bude v konsolidaci a virtualizaci vmware...
a uprimne... prachy jsou tam, kde se v tom dela... srovnej si kolik veci se dela na mf a kolik na jinych ... proc bych se mel zamerovat na mf, kdyz si muzu najit solidne placenou praci na necem jinem, praci kde budu mit porad cerstve projekty a porad nove zajimave veci....protoze to co delam je ted in a na vlne...
ja ti ty mf neberu, tam kde maji uplatneni, jsou naprosta jednicka, ale je to jen zlomek toho co se dnes dela...
a propos... aby jsi nerekl, ze pise zase dalsi co si to nevyzkousel... osahal jsem si to v nejake rozumne mire a vubec me to nenadchlo.. uz jen diky vyse zminenym skutecnostem...
ale pis dal, rad se u tvych vyjevu na foru bavim :-)
ve finale jsi tu zas jen rozpoutal flame, ikdyz jak ted rikas nikoho neshanis na nejakou tvoji virtualni pracovni pozici...