Obrovský txt soubor

Re:Obrovský txt soubor
« Odpověď #60 kdy: 02. 12. 2021, 17:18:26 »
Ale ja tu nejsem od toho, abych rozdával zadarmo znalosti. Až budeš mit peníze, přijď a dostaneš velmi zaímavé a cenné knowhow.
To byste mne nejprve musel přesvědčit, že nějaké zajímavé a cenné know-how ohledně počítačové bezpečnosti máte. A nezlobte se na mne, ale o tom jste mne v této diskusi opravdu nepřesvědčil. „Je to nebezpečné, ale víc neřeknu, zaplaťte si školení“ jsem vlastně nikdy neslyšel od nikoho, kdo bezpečnosti rozuměl.

PanVP

« Odpověď #61 kdy: 02. 12. 2021, 18:06:21 »

Něco vysvětlovat nebo učit? Do úplně plné nádoby nelze nic víc dostat.
Ty tu šíříš svá moudra zdarma a pár lidí ti to tu baští. Fajn. Moc vám to přeju.

Bezpečnost není o tom, že se ukájíš svojí naivní představou, jak to máš bezpečné, ale o hledání chyb.
Bezpečnost je o zkoumání cest, jak z ohrádky utéct, ne o vysvětlování, proč je plot vysoký pět "písmenek" bezpečný.

« Odpověď #62 kdy: 06. 12. 2021, 18:09:07 »
Bezpečnost není o tom, že se ukájíš svojí naivní představou, jak to máš bezpečné, ale o hledání chyb.
Bezpečnost je o zkoumání cest, jak z ohrádky utéct, ne o vysvětlování, proč je plot vysoký pět "písmenek" bezpečný.
Zatím jste v téhle diskusi nenapsal ani čárku, ze které by se dalo poznat, že o bezpečnosti něco víte. Takže vaše návrhy na školení jsou akorát směšné.

« Odpověď #63 kdy: 06. 12. 2021, 18:09:30 »
Pokud vás zajímá použití služby Have I Been Pwned, ve zprávičkách zrovna jedno máte: Únik 114 miliónů emailů služby Gravatar.

Mám na HIBP zaregistrovaný svůj e-mail, který používám pro registrace, takže mi dnes ráno přišel e-mail s informací, že tento e-mail je v uvedeném úniku údajů z Gravataru. Takže jsem ověřil, že na Gravataru žádné heslo nemám a můžu být v klidu. Kdybych tam heslo měl a nedejbože tam měl stejné heslo, jako jinde (prý jsou takoví lidé, kteří používají jedno heslo u více služeb), věděl bych, že mám ta hesla změnit.

k3dAR

• 3 071
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
« Odpověď #64 kdy: 06. 12. 2021, 21:10:33 »

Ale ja tu nejsem od toho, abych rozdával zadarmo znalosti. Až budeš mit peníze, přijď a dostaneš velmi zaímavé a cenné knowhow.
Samozrejme, ty jsi na komunitnim foru proto, abys mohl mit nekde blbe kecy ;-)