Mezi parametry k výběru televizoru bych zařadil i to, jestli je "v akci" a o kolik je zlevněný. A taky jak moc je dostupný qelb, kde ten televizor koupíš. A taky jestli se ti vejde do auta, až ho tam povezeš reklamovat.
Já jsem během tří let kupoval dva televizory - jeden nějaký JVC asi za 12kKč po druhé reklamaci mi vrátili peníze, na poradnách mi psali, že televizory v téhle cenové relaci jsou prašť jako uhoď. Pak jsem si koupil televizor SONY, už jsem ho měl v jedné záruční opravě, když jsem ho tam vezl, koukal mi kousek z auta. Po opravě zatím dobrý. Byl ve slevě asi z 27kKč na 13kKč, zlákalo mne, že původně byl ve vyšší cenové hladině, tak snad byl i kvalitněji vyrobený.
A rada?
Jestli jsi ženatý, nech manželku, aby vybrala ona. Vyjde to nastejno jako když si budeš vybírat ty po pečlivém prostudování všech možných dokumentů a aspoň budeš mít komu nadávat, až ten krám budeš reklamovat.
Samozřejmě si schovej od toho televizoru krabici a všechny polystyreny a zkus si zapamatovat, jak ten televizor byl zabalený, určitě se ti to bude hodit.