Mám takový problém - když si připojím doma ze serveru dva síťové disky pomocí:
NET USE X: \\192.168.1.1\jauser Megapassword /USER:jauser
NET USE Y: \\192.168.1.1\shared Megapassword /USER:jauser
Tak se to chová poněkud krpatě. Oba disky se hbitě připojí, jde je procházet, ale když jsem v TC na tom shared přesunul 120GB do jiného adresáře a následně se snažil nakopírovat jiných 120GB do adresáře kde byla původně ta přesunutá data, po pár stovkách souborů (fotkách) to zatuhlo na jednom větším souboru s videem. Zkoušeno (to kopírování) několikrát i po restartu a znovupřipojení cmdline.
A potom prostě nebylo možné z windowsů s těmi disky udělat nic - nešlo procházet, nedaly se odpojit, průzkumník TC se na ně nepřipojil a tuhnul, pokus o znovupřipojení hlásil, že jsou připojené.
Pomohl až restart a připojení shared klasicky přes "Připojit síťovou jednotku" (jauser je též uživatel woken, heslo zadáno) a ten disk jede dobře, kopírovat na něj pomocí TC jde. Přičemž mi "Připojit síťovou jednotku" z nějakého důvodu nedovolí po té připojit ten home (\jauser) s hláškou že už je připojený s jiným heslem.
Kde mají soudruzi z NDR chybu? proč mi cmdline dovolí mít připojené oba disky ale krpatí?
Jako jsem vyhodnotil že chyba bude nejspíš we woknech, ale možná něco nastavení na sambě by třeba vylepšilo situaci?
Nějaký hint?