Ahoj. Chtel jsem zkusit novy Fedora 34 i3 spin, a protoze jsem nebyl spokojen s nedokoncenou instalaci F33, nainstaloval jsem F34 vedle F33 natvrdo. Bohuzel jak jsem zjistil pozdeji, tentokrat jsem nekde udelal chybu a Windows nesel nabootovat. Asi dva tydny jsem se to snazil opravit, ale bezuspesne. Dneska jsem to konecne vzdal a sahl jsem po Windows Rescue Tool (nebo Disk nebo jak se to jmenuje). Moznost Repair Boot nefunguje, ale to jsem vedel, protoze jsem to skousel. Zvolil jsem tedy moznost preinstalovat Win 10. K memu neradostnemu prekvapeni toto selze, vypise ze se zadne zmeny neudaly (cos neni pravda, nebot mi to to formatovalo cely disk, vypada to ze uspesne udelala C: svazek, ale EFI partition a Windows recovery environment partition jsou prazdne). Zadne jine recovery pointy nebo podobne veci nemam, nebot Win 10 (ktery mam predinstalovany na notebooku) mam jako "mainstream zalohu", tudiz zadne zalohy jsem nedelal a mylne se domnival, ze reset do tovarniho nastaveni nebude problem. Mate nejake rady co s tim? Dik