V současnosti probíhá průběžné stěhování do nových prostor v rekonstrukci, dle důležitosti (dílna, měření, sklad, ...) a kanceláře v patře se teprve začínají stavět. Podlahy jsou hotové, okna, příčky, rozvody sítí a kovové konstrukce kanceláří. Samozřejmě zatím chybí sádrokartonové stěny, stropy, světla a podobně, ale to bude hotové během 2 - 3 týdnů. Počítám o pár dní déle s vymalováním, položením koberců a nastěhováním nábytku. Obě nabídky garantují termín dodání 29. září 2021 (Dell) a 4. říjen 2021 (HP). Respektive další kanceláře, protože kuchyňka, sociální zařízení apod. již plně funguje.
Stejně tak technické prostory s chlazenou 42U skříní, ve kterém jsou oba servery Dell R340, úložiště Supermicro, kamerový systém UniFI UNVR-Pro, switche UniFI, napájení pro kamery a asi i Edge router firewallem. Já tomu moc nerozumím, tohle si vymyslela a dodala firma, co se mi o to stará. Zařizoval jsem skříň, senzory teploty, chlazení a záložní zdroj a montáž 18 přístupových bodu UniFIU6LR. Ve skříni se nachází veškerá technika, od IT po ovládání termostatů, senzorů otevřených oken, hlásičů, alarmu až po vstupní systém pomocí karet. Nechybí online záložní zdroje
3000VA 2700WProto je z mého pohledu irelevantní, jestli 29. září, nebo 4. října.