Mazání vybraných SMS na Androidu

Mazání vybraných SMS na Androidu
« kdy: 20. 05. 2021, 20:59:02 »
Posílám si různé informace, většinou nějaká info o výpadcích systémů. A tyhle SMS bych rád časem odmazával. Je to posíláné přes SMS bránu, takže číslo odesílatele je pokaždé jiné (ještě se to furt ptá, jestli odeílatele přidat do kontaktů). No a nenašel jsem aplikaci, ve které by šlo vybrat SMS zprávy na základě části názvu (čísla) odesílatele, či obsaženého textu. A ty pak smazat.

Neznáte něco takového? Díky

Re:Mazání vybraných SMS na Androidu
« Odpověď #1 kdy: 20. 05. 2021, 21:56:26 »
Ha, tak to jsem zvedavy, jestli neco najdes, tak aby to nebylo placene, nebyly v tom same reklamy, a zaroven ti to nekradlo data pro marketingove nebo spionazni ucely.

Ja nevim jestli jsem mobilni noob - moc se o mobily nezajimam - ale ty aplikace co jsou v Play Storu, to je hodne na povazenou. Nekdy si rikam, jestli ta situace je fakt tak spatna, nebo to jenom neumim poradne prosmejdit a neznam jen nejake figle, ktere treba dnesni teenageri znaji. V roce 2021 uz bych cekal trochu jinaci stav tehle mibilnich platforem, a ne porad jednu velkou komercni a reklamni polovicatou playground.
« Poslední změna: 20. 05. 2021, 22:01:29 od registrovany123 »

viste

« Odpověď #2 kdy: 20. 05. 2021, 23:05:38 »
Přímo pro Android neznám, ale pro tyto (a jiné) účely používám MyPhoneExplorer https://www.fjsoft.at/en/
Připojím mobil přes USB/WiFi/bluetooth k počítači s Windows a pak už edituji SMS/kontakty/kalendář + to umí spoustu dalších věcí.

« Odpověď #3 kdy: 15. 06. 2021, 11:57:54 »
Tak jsem se v tom ještě znova hrabal a je to děs. Některé aplikace na Androidu jsou sice úžasně promakané, ale tak jednoduchou věc jako vymázání SMS podle "něčeho" jsem funkční nenašel :-(

Našel jsme dva nadějné kandidáty, ale bohužel už nefungují - Zřejmě tím, jak se stále zpřísňují práva v Androidu.

SMS & MMS Search and Delete
Podle názvu ideální aplikace, dle screenshotu (Vodafone CZ) asi od českého autora.

R - bot SMS Cleaner
Tu jsem i zkoušel, po ručním udělení práv to vypadalo, že to i maže. Jenže pak jsem se přepnul zpátky do systémové aplikace zprávy a tam to bylo zase všechno :-(

Pak ještě někde radili Microsoft SMS Organizer (android app), na google play jsem to nějak vyštáral, ale je to jen na předběžný přístup a odmítá se to nainstalovat. Navíc co jsem někde vyčetl, tak se tam oháněli umělou inteligencí. Já chci jen obyčejné mazání proboha!