Doporučte rychlý WWW widget pro view SQL tabulky

Re:Doporučte rychlý WWW widget pro view SQL tabulky
« Odpověď #45 kdy: 22. 05. 2021, 21:56:27 »
První odkaz měří např. FF 3.x - 13 let starej browser
To je váš problém, že používáte FF 3.x. Já jsem to měřil ve Vivaldi 3.8.

A ty, místo toho, co bys tazateli poradil na co se ptá
Já jsem mu poradil, jak problém vyřešit. Nemůžu za to, že vy máte nutkavou potřebu opravovat věci, které nikdo netvrdil. A ještě se u toho tváříte, že vaše slovo je zjevená Pravda, a pokud snad nějaký důkaz je v rozporu s vaším tvrzením, je to chyba toho důkazu.

Logik

• 1 006
    • Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 22. 05. 2021, 22:44:45 »
Filipe:
Citace
...To je váš problém, že používáte FF 3.x...
Tak nevím - fakt Ti dělá problém interpretace jednoduchého textu a nepochopil jsi, co jsem psal? Anebo pochopil a úmyslně tu lžeš? Fakt nevím, jak si Tvoji poslední odpověď vysvětlit jinak.
- Jediný člověk, kdo se tu oháněl rychlostí FF 3.3, jsi byl Ty sám: ve svém prvním odkazu v předchozím postu.
- Měřit rychlost svým browserem jsi pak mohl ve svém druhém odkazu. Ovšem tam je implementace testu DOM udělaná úplně blbě (což neodhalit to, když je to pár řádků i je chybný výsledek vidět, je dost umění) a když se to opraví (viz odkaz v minulém postu), tak ten test naopak prokáže, že "modifikace dom" je v moderním browseru naprosto srovnatelně rychlá jako užití innerHTML ( a to i ve Vivaldi 3.8 ), ač jsi zde tvrdil opak a snažil ses vymýšlet nesmyslné pohádky, proč by jako tomu tak mělo být.

Citace
Já jsem mu poradil, jak problém vyřešit.
Ano, vím, že jsi se snažil radit. Jenže když někdo někomu radí vyměnit technologii a přístup - a přitom plave v tom, jaké jsou vlastně výhody a nevýhody daných technologií - tak prostě radí blbě.

Omlouvám se, ale protože veškeré technické věci už byly vyřešeny a už je debata jen o tom, že neumíš uznat omyl, tak se z další debaty omlouvám.

« Odpověď #47 kdy: 22. 05. 2021, 23:14:38 »
Jediný člověk, kdo se tu oháněl rychlostí FF 3.3, jsi byl Ty sám: ve svém prvním odkazu v předchozím postu.
Ne.

Měřit rychlost svým browserem jsi pak mohl ve svém druhém odkazu.
I v prvním.

Takže stránku s prvním benchmarkem jste si nepřečetl, ale víte, že je špatně. A můžu za to já.

tak ten test naopak prokáže, že "modifikace dom" je v moderním browseru naprosto srovnatelně rychlá jako užití innerHTML ( a to i ve Vivaldi 3.8 ), ač jsi zde tvrdil opak
Já jsem tvrdil, že nativní parsování HTML je rychlejší, než manipulace s DOMem. Což potvrzují všechny benchmarky, včetně toho vašeho. Ale ne, vy prostě budete tvrdit, že černá je bílá.

Ano, vím, že jsi se snažil radit. Jenže když někdo někomu radí vyměnit technologii a přístup
Problém je, že se pokouší uživateli zobrazit 1000 řádků. To je uživateli k ničemu, nikdo nedokáže přečíst tisíc řádků a neudělat při tom chybu. Proto jsem poradil zaměřit se na tohle, protože tohle je problém. Ale nečekám, že byste to napopáté pochopil.

Omlouvám se, ale protože veškeré technické věci už byly vyřešeny a už je debata jen o tom, že neumíš uznat omyl, tak se z další debaty omlouvám.
Ale kdepak, já vaše omyly uznávám, opakovaně na ně upozorňuju. Ale vy je neuznáváte. Tvrdím, že je něco rychlejší, vy to rozporujete, změříte, že je to opravdu rychlejší, ale stejně trváte na tom, že jste měl pravdu vy… A ještě se u toho tváříte jak mistr světa, který se nemůže v ničem mýlit.

« Odpověď #48 kdy: 23. 05. 2021, 00:14:27 »
Křečovité držení se své pravdy přes důkazní materiál vede k dalšímu ztrapňování se. Navíc je to od začátku off-topic.

« Odpověď #49 kdy: 23. 05. 2021, 09:55:37 »
Křečovité držení se své pravdy přes důkazní materiál vede k dalšímu ztrapňování se. Navíc je to od začátku off-topic.
Souhlasím.