pošli výpis iptables. Těžko radit, správné nastavení sítí a forwardování není vždy jednoduché, ale my co to děláme pravidelně a už dlouho to považujeme za snadné, návody nemusí pokrýt všechny případy. Občas je lepší čas věnovat nastudování manuálů a naučení se principů jak to funguje než zkoušení a zkoušení než to dopadne, z toho si pak nic neodneseš.
Zdravím. Už asi nebude třeba. Teď jak jsem si přečetl tvojí odpověď, tak jsem wg jenom zase zapnul a najednou to jde.
Zvláštní je, že to včera nešlo a to jsem s tím už nic nedělal. Ve výpisu iptables nemám nic, což asi taky není normální.
V nastavení wg u interface mám dvě pravidla podle toho návodu z prvního příspěvku.
Interface]
Address = 192.168.2.1/24
PostUp = firewall-cmd --zone=public --add-port 51820/udp && firewall-cmd --zone=public --add-masquerade
PostDown = firewall-cmd --zone=public --remove-port 51820/udp && firewall-cmd --zone=public --remove-masquerade
ListenPort = 51820
PrivateKey =
Pokud tedy je wg up, měl bych asi to PostUp pravidlo vidět i v iptables, ne? Nebo si firewall-cmd "hrabe na svém písečku"?
Celý mi to přijde nějaký divný, tuším nějakou zradu.