Stream TV do sítě

Re:Stream TV do sítě
« Odpověď #15 kdy: 06. 04. 2021, 08:09:26 »
@darebacik: Mám dvě karty: jednu T2/C (to je ta co jsem zkoušel) - která se ale v lspci hlásí jako S2 karta. Zkoušel jsem kvůli tomu i kontaktovat support výrobce, jestli třeba mi nemůže blbnout kompilace driverů kvli tomu; odpověď Číňanů byla úžasná: "označení karty neřeš". Potom mám ještě jednu S2 kartu - také od TBS, kterou jsem kdysi koupil za cenu čínského USB tuneru. Tu chci otestovat hned jak bude čas. Co se dekódování týká, tak jsem někde viděl USB modul, který by to měl umět, tak ho chci testnout, jestli pojede i na ARMu ;)
Případně jsem někde viděl "PCIe rozdvojku", takže do jednoho PCIe portu prý půjde karta i CAM modul :o Tak uvidíme - za zkoušku nic nedám (kromě pár stokorun)
TV Headend stačilo správně nastavit a vše si našel/naladil sám, já jsem si potom pouze seřadil programy jak jsem chtěl.

S E2 mám bohužel negativní zkušenosti. Koupil jsem to našim jako STB při přechodu na T2. První kus umřel asi po týdnu provozu - při reklamaci mi vrátili peníze s tím, že je po tom teď velká poptávka a další kusy jen tak nebudou. Tak jsem vzal jiný E2 model a opět velký špatný. Rodiče jsou zvyklí vše neustále vytahovat ze zdi, aby ušetřili 2Kč/rok za elektriku - TV jim potom startuje asi 5 minut, díky neustálému tvrdému vypínání nefunguje HDMI CEC, uživatelské rozhraní mi taky přijde těžce chaotické a problémové... takže od toho dávám ruce pryč.