Kondík značený 96T 68 VHA vypadá na Nippon Chemicon HXA series = polymer 68uF/35V, 125*C/4000h. Vysokoteplotní exot, původně určený pro automotive použití. Respect. Bohužel se k tomu nedá dohledat slušný datasheet, je to asi hodně "průmyslové".
Dál tam vidím tříampérovou tavnou pojistku - s bílým tělíčkem, hned vedle RJ45.
Otázkou je, zda se kondík týká napájení (odhaduji, že ano) - je jeho (+) spojený s tavnou pojistkou?
Jeho (-) bude zřejmě připojený na vnitřní zem, tzn. stínící kryty kolem, ty tři montážní díry pro šrouby apod.
Dále vidím signálové trafo, zjevně čtyř-párové, a všechny čtyři páry vidím na "lokální" straně vyvedené na nějaké malé osminohé šváby (ti mě v zapojení překvapují, ale co už). Tohle vypadá na gigový ethernet. Doporučil bych, použít injektor pro gigové pasivní PoE. Odhaduji, že by mohl posloužit například
tento - pokud krmí správné páry, na kterých rádio očekává napájení (což není úplně jisté). Zmíněný injektor přikládá napájení na piny 4+5 proti 7+8 (modrý pár proti hnědému). Pokud by rádio čekalo napájení na pinech 1+2 a 3+6, lze to dořešit prohozením párů v atypicky krimpovaném patchcordu ;-) Už jsem tuším něco takového taky zažil...
Překvapuje mě, že uvnitř nevidím charakteristické dva Graetze. Možná jsou pro ně připravené dva neosazené čtyřnohé footprinty na venkovní straně signálového trafa. Asi se nepočítalo s možností, že by zákazník použil zdroj a injektor od jiného výrobce, než přibalený.
Vidím tam asi tři součástky, které vypadají jako výkonové usměrňovací diody nebo snad svodiče přepětí (transily). Jedna z nich může být ochranná dioda proti přepólování. Nebo dvě. Nebo žádná ;-)
Překvapuje mě, že tam nevidím jasný snižující regulátor. Je tam krásná velká cívka, ale postrádám okolo ní jasný PWM regulátor a spínače (MOSFETy). A kromě toho jediného (patrně) polymeru vidím jenom pár nevelkých keramických kondíků... Snižující měnič může být na další desce (viz ten dlouhý bílý konektor s mnoha piny).
Zapojení barviček v konektoru RJ45 je zcela standardní, což mě nepřekvapuje.
Suma sumárum, zkusil bych tam poslat 12 Voltů injektorem, který obsahuje LC výhybku (nebo jsem tuším viděl uvnitř signálové trafíčko). Plus pól na modrém páru.
Možná by k prověření funkce stačilo, nakrimpovat do RJ45 jenom modrý a hnědý pár a poslat tam 12 voltů (+ na modrý, - na hnědý). Nebo přivést 12V rovnou na ten polymerní kondík (kalíšek), dokud máte rádio rozebrané ;-) Fakt je, že by mohl nastat problém, pokud rádio po zapnutí nemá RF výstup zatížený anténou (velmi teoreticky).
Odhaduji, že rádio bude brát tak do 5 Wattů, určitě ne víc jak 10W - podle toho případně doporučuji nastavit proudové omezení v laboratorním zdroji. Soudě podle toho kondíku (pokud ověříte, že je na něj přivedeno vnější napájení), nezkoušel bych tam poslat víc než 24V. Nedomnívám se, že ta věc snese 48V. Proto také soudím, že není 802.3af/at compliant. Takže bych řekl, že těch 12 Voltů by mělo být OK.