Rozjebané fórum

PanVP

Rozjebané fórum
« kdy: 20. 01. 2021, 21:11:16 »
Ahoj,

taky se vám stává, že píšete delší příspěvek a po jeho odeslání to napíše "přístup odepřen", váš text se zahodí a máte smůlu? Teď jsem se snažil slušně argumentovat v rámci jednoho postu, fakt jsem to psal pečlivě (ale asi dlouho) a fuck, byl jsem odhlášen a text se ztratil...

Poučení: Delší texty, kde si třeba hledáte argumenty na netu, nejsou vítány!!!

Na příspěvky je potřeba reagovat krátce!
Třeba fuj, jsi vůl, Krčmi je líný, fórum je nějaké rozjebané...prostě rychlovky, kdy vás nenasere, že se vaše slušná, ale dlouhá a pečlivě sepsaná odpověď zahodí.
« Poslední změna: 20. 01. 2021, 21:13:12 od PanVP »

RDa

• 2 895
    • Zobrazit profil
Re:Rozjebané fórum
« Odpověď #1 kdy: 20. 01. 2021, 21:27:19 »
jojo, to se me stava taky a uplne chapu jak to neskutecne vytoci cloveka.

Par pravidel:
 - pred klikem na Odpovedet dat reload page / F5
 - behem psani prispevku neudelat zadnej jinej request na root.cz (neprochazet jine vlakna, na tom samem pc ani na jinem pc kde se pouzil tvuj login)
 - pred klikem na "Prohlednout" udelat Ctrl+A/Ctrl+C (jestli to ma selhat, tak to selze uz tady!)
 - to same pred Poslat

(na linuxu mam synchronizovany selection+clipboard, takze to jen zaonacim mysi a je to zachraneno)

Bohuzel me forum root.cz vycvicilo do stavu, ze kdyz pisu inquiry na ruzne weby, tak delam kopii do schranky :P
(ale ano.. bylo by lepsi pouzit prohlizec ktery umi obnovit TEXTAREA, pac bezne se z last postu do historie ukladaj jen jednoradkove inputy).

jmk

• 179
    • Zobrazit profil
Re:Rozjebané fórum
« Odpověď #2 kdy: 21. 01. 2021, 08:18:06 »
Taky mně to neskutečně točí. Hodně příspěvků píšu na mobilu a o to více naštve, když zapomenu ctrl A ctrl V. Je to bohužel už roky v tomto stavu 😒
Write programs that do one thing and do it well. Write programs to work together. Write programs to handle text streams, because that is a universal interface.

Hamparle

• 365
  • junior developer ucho
    • Zobrazit profil
Re:Rozjebané fórum ... datace 2019
« Odpověď #3 kdy: 21. 01. 2021, 10:22:35 »
Já mám jinou zkušenost, ale naopak je nutné udělat před odesláním odpovědi request. . Nebo možná místo před kliknutí na Poslat nejprve Náhled.

Ale roky letí....
Re:Lépe zemřít vestoje než žít v okovech registrace  03. 02. 2019,

Citace
Tak jsem napsal sáhodlouhou odpověď, kliknul na Poslat, a asi jsem psal moc dlouho, protože jsem se dozvěděl "Lituji, přístup byl odepřen". Znovu už to psát nebudu. Když je přístup odepřen, tak nebudu přistupovat.

Prostě opakování je matka moudrosti: Před odesláním příspvěku si ho zkopíruje do schránky a pro jistotu v browseru v Network si zaškrtněte preserve log
« Poslední změna: 21. 01. 2021, 10:25:11 od Hamparle »