rozhodně Dell
konkrétně U2415 používám na výšku (vedle U2715H), nemám mu co vytknout.
do práce kupujem ultrasharpy U2415, U2715H (teď už je nějakej refresh U2415, ten si nejsem jistej jestli jsem viděl na vlastní oči).. z větších po jednom kusu U3219Q a U3818DW (ten mě teda moc neuchvátil, ale to jetím že nemám rád zcurvené monitory)
obraz velmi dobrý, stojánky extrovní
(šéf chtěl šetřit od nový lokality a kupovalo se pár SE2719HR, ale jak tam začli chodit lidi tak většina natolik píčovala že už maj taky ultrasharpy.. ne že by ty levný byly na svoji cenu špatný, ale jak si jednou zvykneš na nějakou kvalitu, tak moc nechceš dolů)
co tady nepadlo je reklamace (u monitorů za sebou mám jenom jednu). zavoláš na linku, řekneš service tag, namačkáš self test, řekneš co vypadlo (celá operace 10 min). Druhý den přijede přepravka s novým (možná repasovaným ale vypadal jak novej), do jehož krabice zabalíš ten nemocný. Když to máš pochystaný tak to můžeš poslat tím samým autem co ti to dovezlo.
jedna věc je trochu nevychtaná - máme svázaný kabely v takovejch punčoškách a občas se povytáhne eurovka (nebo když vehementně šteluješ), kdyby měli nějakou klipsnu, nebo se zastrkával do boku, případně se dělaj takový eurovky s pojistkou.. no ale člověk nemůže mít všechno..
bohužel s USB C ti neporadím, kupujem dockiny a s těma je podstatně víc potíží jak s monitorama, tak za mě bych to radši nespojoval