Naco ti je WWAN, kdyz mas na takovy Mac?
hrabani potvrzeno: https://forum.root.cz/index.php?topic=23288.msg333491
Jak to souvisi s vyberem notebooku do 30k? Neni to tak trosku offtopic?
Diky za nazor, ale IMO offtopic je navrh na stolni MAC za 130k, kdyz otazka se pta na notebook do 30k. A propo, i kdybych bral desitky tisic MD, vzdycky si najdu lepsi investici na penize, nez masina od libovolne znacky za 130k. Takoveho mrhani prostredky rozhodne neni schopen vyzraly a zmoudrely clovek
Zustavam tedy u puvodniho vyberu: Dell Latitude 5401, i7, 16GB, 512GB
Ja bych to jeste prehodnotil, pokud nemenite notebooky kazde dva roky a jestli muzete, tak pockejte, co nabidne Lenovo nebo i ten Dell za par mesicu.
AMD je ted opravdu jinde a na rychlosti notebooku to bude hodne znat.
Ja bohuzel cekat nemuzu. Ano, AMD bych uprednostil nejen pro technicke parametry, ale bohuzel. A jit do zminovaneho Schenkeru, kdy bych byl jedinym uzivatelem takoveho stroje ve firme, neni schudne. Chapu v tomto zamestnavatele, ktery mi sice dava uplnou svobodu volby, ale zaroven bude rad, kdyz to bude podobny stroj, jakych je ve firme vic a reklamovat ho budou moci u jiz pouzivanych firem. V tomto smyslu je Schenker bohuzel no go.
Jelikoz i7-9850H ma na cpu.userbenchmark.com prakticky stejne vysledky jako Ryzen 7 4800H, po strance vykonu mi s vybranym Dellem srdce nekrvaci. Budu mit sice zase Dell, zase Intel, ale to se da brat jako vyhoda zrovna tak jako nevyhoda.
Jelikoz na nej bohuzel specham, cekat na podzimni nove AMDcka nemuzu. Dell je objednany a ja alespon vim, do ceho jdu. Kazdopadne diky moc vsem za nazory, treba se tu inspiruje i nekdo jiny.