DevOps hranie pre vyvojara

Re:DevOps hranie pre vyvojara
« Odpověď #30 kdy: 25. 11. 2019, 16:34:38 »
Můj virtuál, který běží 24/7, mě stojí méně, než kolik by stála energie pro fyzickou mašinu, kterou bych měl doma.
OMG, vy mate nekteri asi fakt nejaky dlouhy vedeni :) On nechce mit stroj bezici neustale. On si chce hrat. K tomu, aby si hral, potrebuje mit nejaky pocitac. No a misto, aby mel virtual nekde jinde, muzou mu ty jeho pokusy bezet na tom jeho pocitaci. Pokud bude na pokusy potrebovat <= 256GB RAM, vyplati se mu imho si tu RAM spis koupit nez pronajmout stroj s takovym mnozstvim RAM.

Kit

• 716
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 25. 11. 2019, 16:49:58 »
Můj virtuál, který běží 24/7, mě stojí méně, než kolik by stála energie pro fyzickou mašinu, kterou bych měl doma.
OMG, vy mate nekteri asi fakt nejaky dlouhy vedeni :) On nechce mit stroj bezici neustale. On si chce hrat. K tomu, aby si hral, potrebuje mit nejaky pocitac. No a misto, aby mel virtual nekde jinde, muzou mu ty jeho pokusy bezet na tom jeho pocitaci. Pokud bude na pokusy potrebovat <= 256GB RAM, vyplati se mu imho si tu RAM spis koupit nez pronajmout stroj s takovym mnozstvim RAM.

Virtuál si můžeš pronajmout třeba na hodinu a stále tě to vyjde levněji než fyzická mašina.

« Odpověď #32 kdy: 25. 11. 2019, 16:56:59 »
Virtuál si můžeš pronajmout třeba na hodinu a stále tě to vyjde levněji než fyzická mašina.
radši bych si koupil ty RAMky a měl na deset let slušnej komp na všechno než 4 dny hraní si s EC2 :)

« Odpověď #33 kdy: 25. 11. 2019, 17:46:42 »
https://www.quora.com/Is-it-possible-for-a-normal-man-to-have-a-computer-with-128GB-of-RAM

A co ked uz bude po pol roku chlapec taky naskilovany az prejde na big data? Taky GitHub Archive dataset ma cez 1TB dat.

« Odpověď #34 kdy: 25. 11. 2019, 18:10:16 »
A co ked uz bude po pol roku chlapec taky naskilovany az prejde na big data? Taky GitHub Archive dataset ma cez 1TB dat.
Tak to bude konec světa, explodujou všechny žárovky a Zemi ovládnou mravenci.

...anebo se naučí data rozdělit na části a zpracovat postupně, Wattsone :)

...anebo:
se clovek dostane nekam, kde se mu to uz bude doma delat trochu blbe a pronajem zacne davat smysl.