Hyperthreading na desktopu?

alex6bbc

• 1 749
    • Zobrazit profil
Re:Hyperthreading na desktopu?
« Odpověď #15 kdy: 04. 12. 2019, 14:19:04 »
"To nie je len o tom ukradnut heslo. Staci nahrat ransomware co bolo aj v tomto pripade aj ked nie je celkom jasne co bol zdroj infekcie. Ak mas vyrobu ktora musi posielat online data niekam von (nariadenie EU) tak uz to taka paranoia nie je."

* to bych si teda tipnul, ze pouzili jednoduseji zneuzitelne chyby nez vady procesoru.
* i kdyby mi vyroba jela na jakkoliv nezabezpecenem hardware, tak rozhodne pro odesilani dat ven do sveta
pouziju takove metody, aby se do vnitrni site nic nemohlo dostat.  posilani dat z vnitrni site na samostatny stroj a teprve ten pristupny ze sveta.

Re:Hyperthreading na desktopu?
« Odpověď #16 kdy: 05. 12. 2019, 12:24:31 »
àlex6bbc ale to nie je o tvojich alebo mojich pocitoch. To je o tom co chce zakaznik. Zakaznik je 99% manager ktory, nema ani tusenie co vlastne chce. Prenho je smerodatna cena a po novom aj ten safety/security rozmer. Tak to je a ani ty ani ja s tym nic nespravime.
Kecy o tom ako pouzijes take metody aby sa tam nikto nemohol dostat si mozes nechat pre firmu s 2ks PC, keby to vies niekomu 100% garantovat, tak osobne ty dam kazdy mesiac 100.000Eur na ruku ak budes pre mna pracovat. Lenze potom zistis ze realita je o niecom inom ako o vlhkom sne 100% zabezpecenia...

Inak osobne som si na domace zuvanie kupil i5-9400F namiesto AMD. Do firmy uz len cisto AMD a zakaznici chcu AMD takze to je situacia tu u nas v NL mozno v CZ je to o inom neviem.. Komentoval som to co som realne presiel.