Musíš, ale počítat s tím, že ti nějaký doplněk občas přestane fungovat. Někdy to tvůrce opraví za pár dnů a někdy nikdy
Příklad za všechny: doplněk Abradio je stále v oficiálních repozitářích Kodi
https://kodi.wiki/view/Add-on:Abradio.cz přitom už mnoho let tento doplněk nefunguje.
Další problém co jsem s Kodi měl:
- pokud první zapneš zařízení s Kodi a nebudeš mít zaplou TV, tak se v Kodi načte výchozí rozlišení a po zapnutí TV se již neopraví. Musel jsem si udělat script, který před spuštěním Kodi čeká na zapnutí TV, protože jsem nevěděl jak změnit rozlišení Kodi za běhu.
- problém se skinem Titan. Nefungovaly tam nějaké tlačítka. Tvůrce to za pár dní po nahlášení opravil.
- Kodi se občas resetuje když je TVheadent server na stejném zařízení jako Kodi.
Nemám RPi, ale x86 NUC s LibreElec, ale výše uvedené problémy budeš mít i na RPi (možná kromě toho posledního).
Tím tě nechci od Kodi odradit, je to většinou lepší varianta než obyčejným set-top-box, ale musíš počítat s tím, že doplňky v Kodi ti nebudou fungovat vždy na 100%.
Ještě jsem si vzpomněl, že jsem měl problémy s Chromiem v Kodi na LibreElecu. Pokud bys chtěl Chrome/Chromium na RPi, tak musíš nainstalovat Raspbian a do něj Kodi+Chromium, protože v ostatních OS ( např. Libreelec) Chromium vůbec není, pokud se tedy něco nezměnilo.
K tomu tuner za cca $15.
Mám osobní zkušenost s porovnáním signálu z Avermedia Volar HD Pro vs. DVBSky T330 a tam kde Avermedia jel trhaně, tak DVBSky mělo obraz naprosto plynulý. Mám dojem, že o nízké citlivosti jsem četl i u XBOX TV Tuner, který byl opravdu za pár korun. Takže pokud někdo bydlí v místě se slabším signálem, tak vzít ten nejlevnější USB TV tuner nemusí být nejlepší volba.