navíc má přímé existující napojení na Exekutorskou komoru ČR a centrální Portál dražeb, který je veřejnou součástí evidence exekucí.
A napojení na ty zm*dy jako má být známkou důvěryhodnosti?

Máte pravdu, vždy jsem důvěřoval jen vlastnímu advokátovi, cizímu nikdy.
To by bylo poměrně zásadní pochybení, protože se jedná o server, který patří k největším svého druhu v České republice, navíc má přímé existující napojení na Exekutorskou komoru ČR a centrální Portál dražeb, který je veřejnou součástí evidence exekucí.
Pokud to byla státní zakázka, tak to by spíš pravděpodobnost přístupu k nešifrovanému heslu zvyšovalo :-)
Svým způsobem všechny tyto portály fungují na spolupráci zaintersovaných stran, takže možná nejste daleko od pravdy, sám bych se tomu vůbec nedivil. Jestli provozovatel dražebního portálu přeprodává cizím subjektům informace o dražitelích, včetně přihlašovacích loginů a hesel, máme tady (v ČR) značný problém, kdyby se to potvrdilo, mělo by to značné dopady na existenci dražebních portálů, ale i státních exekutorů.
Ale aplikacie v telefone nemaju pristupk google heslu, tam su ine autentifikacne metody. Jedine ze by to bol nejaky keylogger, ako je spomenute vyssie. Za mna je to tak, ze ked si to heslo pouzil na akomkolvek inom webe, tak sa pre mna stava nedoverihodne.
2. Niekto (clovek, skupina, organizacia) sa snazi ziskat konkretne vas ucet. V tomto pripade zalezi na utocnikovy a jeho prostrietkoch. A verte mi, ze ak ma tie prostrietky dostatocne, tak sa mu to podari 
Keylogger nevylučuji, ačkoliv antivir, ani anti spyware SW nic nedetekovali. Login se nikde neobjevil, čili se přkláním spíš k druhé variantě.
Před pár dny se někdo pokoušel o přihlášení k mému Gmailu z Polské IP adresy a znal při tom mé heslo.
keylogger...
Myslíte? Na desktopech i notebooku používám výhradně Windows 7, případně XP (ale jen u PC, která nejsou vůbec připojena k síti), ničeho jiného se ani nedotknu, právě z důvodu šmírování ze strany Windows a jejich keyloggerů.
Tohle je teda dost silene, ty systemy jsou stare. Windows 7 za rok konci podpora. XP ani nemluvim. Updatujete ty systemy? Ziskat kontrolu nad temito systemy neni zadna rocket science. Opravdu toto je extremni riziko. Vubec bych se nedivil, kdyby ste tam mel nejakou infekci a keylogger. Pouzivejte vzdy zasadne nejnovejsi verze vseho

Pripada mi, ze vy jste takovy paranoik, ze jste se tim sam vystavil riziku jako prase.
Asi jo, je možné, že jsem si sám naběhl. Aktualizace k Widlím ze zásady nestahuji. Ke kontrole zabezpečení používám aktualizované AVG a Spybot Search&Destroy.
Ano, ten den jsem dokonce strávil celý den mimo dosah jakékoliv internetové sítě a mobil jsem vůbec nevzal do ruky, byl jsem na dovolené.
A kde jste byl na dovolené? To že neberu mobil do ruky neznamená, že mi sám nekontroluje poštu. A stačí, abych se ochomýtnul kolem německých / polských hranic a hned mám přístup z IP jejich operátora.
Byl jsem v Beskydech, na české straně, od Slovenských hranic ne blíž než 20 km. Od Krakowa, odkud pochází útočníkova IP adresa, jsem byl vzdálen minimálně 200 km, od Polské státní hranice minimálně 60 km. V uvedený čas pokusu o přihlášení (o hodinu před tím i hodinu po tom) jsem byl navíc daleko na jedné z turistických tras na běžkách, kde na většině míst nebyl ani signál, ze všech stran les a hory.
Tohle se mi kdysi stalo na jednom pomocmém emailovém účtu na Gmailu. Protože to byl jen pomocný účet, použil jsem tam heslo, které bylo později vyzrazeno v rámci chyby v Java aplikacích a bylo spárováno s tímto email účtem. Google pokusy zablokoval, ale i po 5 letech mi tak jednou za rok napíše, že se tam někdo pokusil přihlásit. Google je v tomhle docela bezpečný, pokud se jedná o přihlášení z nového zařízení a navíc z oblasti, kde se člověk běžně nevyskytuje, přihlášení zpravidla vyžaduje potvrzení přes SMS, jinak ho zablokuje. I úspěšná přihlášení z nového (nikdy předtím nepoužitého zařízení) přeposílá na spřažený účet pro informaci.
To potvrzuji, Google se chová poměrně bezpečně, kontroloval jsem v nastavení účtu všechny IP adresy, časy i lokality a krom té jedné (Krakowské) byly všechny mé, pokud tedy opravdu Google všechny IP adresy přihlášení archivuje správně.