Nemůžu se přihlásit do ICQ

Martin

Nemůžu se přihlásit do ICQ
« kdy: 12. 03. 2011, 17:03:27 »
Dobrý den dnes jsem chtěl pustit icq a napsalo mi že moje heslo je špatné, qip 2010 prez ktery klienta spoustim nabehl dobre resp ucet ktery se spousti a bere kontakty ze stejne databaze. Chtěl jsem si tedy nechat poslat nove heslo na icq prez mejl ale vzdy mi to vypise nasledujici: Nemůžeme nastavit nové heslo, jelikož se nám nepodařilo ověřit vaši identitu. Ochrana účtů ICQ je pro nás velmi důležitá. Pokuste se tedy najít přihlašovací údaje a zkuste to znovu Nemate prosim nekdo zkusenosti s timto problemem? heslo i icq cislo zadavam pri zadosti o nove heslo spravně, vcelku nerad bych prisel o vsechny kontakty díky za pomoc
« Poslední změna: 12. 03. 2011, 23:21:42 od Petr Krčmář »

Darkknight

Re: Nelze se prihlasit na icq, nove heslo nechce vygenerovat
« Odpověď #1 kdy: 12. 03. 2011, 19:45:32 »
pokud vim, qip si uklada kontakty do PC, takze se nepripojuje k serverum

ale tento problem je pomerne casty (vetsinou se vyresi sam -> treba za den/dva), nicmene je taky mozne, ze byl "ukraden" (ale to by slo zjistit podle zmeny udaju u daneho icq cisla)

Martin

« Odpověď #2 kdy: 12. 03. 2011, 20:57:07 »
Ja se prave vubec nedostanu na ten profil na oficialnich strankach icq, nelze ani vygenerovat nove heslo na email a technicka podpora pravdepodobne vubec nefunguje podle toho co jsem cetl na jejich foru. Prijde mi divné že by jen tak po 8 letech prestal z niceho nic fungovat jedine co me napadlo je ze by to mohl zpusobit vypadek nejakeho serveru

Joe

« Odpověď #3 kdy: 12. 03. 2011, 21:07:08 »
Od te doby co to koupili rusove, to jde z kopce, vypnuli SSL, takze problem, ze by ti nedko ukradl heslo je dost mozny ...

Martin

« Odpověď #4 kdy: 12. 03. 2011, 21:18:02 »
A jak ho dostanu zpet?

Darkknight

« Odpověď #5 kdy: 12. 03. 2011, 22:06:31 »
pokud ti ho nekdo ukradl, na 99% ho nedostanes zpatky, nicmene pokud se nedostanes ani na profil na icq.com, tak je to jasne

zas maji nekde bordel, pockej par dnu, zase to pujde (bezny stav ICQ potom co ho koupili rusaci)

Re: Nemůžu se přihlásit do ICQ
« Odpověď #6 kdy: 13. 03. 2011, 15:22:31 »
Pokud se nepletu, tak icq patří firmě AOL LLC.

Pokud je něco ruského, tak je to ten qip. A z toho důvodu mi nikdy do komplu nesměl ...

nazir

• 110
  • Veni, vidi, discessi.
    • Zobrazit profil
    • hic sunt elephanti
« Poslední změna: 13. 03. 2011, 21:39:29 od Petr Vorálek »

karlos

« Odpověď #8 kdy: 14. 03. 2011, 03:57:43 »
me zase v patek nebo kdy zacala stavkovat miranda ze pry spatny protokol. stahl jsem nejakou novou verzi a jede to. doporucuju nejdrive vyzkouset prihlasit se na go.icq.com

« Odpověď #9 kdy: 14. 03. 2011, 11:34:36 »
http://paidcontent.org/article/419-aol-sells-im-service-icq-to-russias-dst-for-187.5-million/
http://www.lupa.cz/zpravicky/ruske-dst-si-koupilo-icq/

;D
Tak třeba na stránkách http://www.icq.com/info/story.html se lze dočíst toto:
Citace
ICQ was established in June 1996 under the name Mirabilis.  ...
... In 1998, after two years of amazing growth, ICQ was acquired by AOL LLC.

A každá stránka má tuto patičku:
Citace
Copyright © 1998-2010 ICQ LLC. All Rights Reserved

O důvod víc si s tím shitem nic nezačínat ...

mattv

• 123
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 14. 03. 2011, 16:59:20 »
Kdyby lidi používali oficiálního ICQ klienta, je všechno v pořádku. Ale když někdo používá různé náhražky, nemůže se pak divit.. Něco jinýho je, jestli ofiko klient není pod Linux. To se pak nedá nic dělat, ale já mám desktop na Win 7 a nikdy s ICQ žádný problém.

D.A. Tiger

• 486
  • Tygr, který žere tučňáka ;-)
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 29. 03. 2011, 20:17:58 »
Kdyby lidi používali oficiálního ICQ klienta, je všechno v pořádku. Ale když někdo používá různé náhražky, nemůže se pak divit.. Něco jinýho je, jestli ofiko klient není pod Linux. To se pak nedá nic dělat, ale já mám desktop na Win 7 a nikdy s ICQ žádný problém.

Hezký :) Skoro to zní jako by jste napsal : Sice ICQ má vypnuté SSL, takže si každý může zjistit vaše hesla a obsah komunikace. Ovšem hlavu vzhůru, celý problém řeší super ofic klient, s ním a božím požehnáním Vám snad nikdo účet nešlohne... . :-D