A ty pokiaľ nemáš skúsenosti z oblasti na ktorú sa pýtam, proste nereaguj.
Když ono to podle vaší otázky vypadá, že víc zkušeností s AWS, než vy, má každý, kdo si na Wikipedii přečte, co to je. Ten váš dotaz totiž ze všeho nejvíc evokuje to, že jste si to celé vymyslel a ani jste se moc nenamáhal, aby to vypadalo věrohodně. Každý normální člověk, kdyby se ptal na to, co vy, by si totiž vzal k ruce účet z AWS (když už jste to neudělal při tom zkoušení), a napsal by:
Testoval jsem služby S3, EC2, Aurora a DynamoDB. Všude jsem se v pohodě vešel do Free Tier, ale u EC2 jsem si nepohlídal, že se to vztahuje jen na t2.micro instance, hrál jsem si s t3.xlarge, nenastavil jsem si žádné limity a propálil jsem na tom 800 €. Existují další poskytovatelé cloudových služeb, kteří poskytují webové úložiště, virtuální stroje placené za minutu/sekundu běhu, managed relační databázi a managed NoSQL databázi? Dávám přednost všemu od jednoho provozovatele, ale není to podmínkou.
Například. Místo toho tady nadáváte všem, kteří se vám snaží vysvětlit, že ten váš dotaz je velmi hloupě položený, a spokojený jste byl s poskytnutím názvů tří další poskytovatelů cloudových služeb. Přitom kdybyste si na té Wikipedii otevřel ten článek o AWS, odskroloval ke konci a rozklikl například odkaz
Cloud-computing comparison, našel byste tam poskytovatelů mnohem víc.