Obávám se, že to je zcela běžný jev, kdy u nabízeného místa je vypsáno, co vše musíš splňovat a co ti krásného nabízí, avšak plat není zmíněn prakticky nikdy. Taky se mi otevírá kudla v kapse, když to čtu, ale já si už 10 let práci hledat nemusím... 
To mas tak ... bud tam plat napisou, a nikdo se jim kvuli tomu neozve ... nebo tam plat nenapisou ... a nikdo se jim kvuli tomu neozve.
Jinak v tom seznamu chybi snad uz jen "mlady perspektivni kolektiv" aby dilo bylo dokonano.
....Kdyz jdete do obchodu pro housku, taky nedeklarujete, kolik ma stat,...
Nikolivek, kdyz du do kramu ja, tak vim kolik ta houska stoji, a pokud bude stat jinak, tak budu nasranej a nic nekoupim (nejen tu housku). A co vic, jeste vsude rozhlasim, jaky to sou zlodeji.
V pripade prace je to presne stejny. Chci vedet co dotycnej ocekava odeme a kolik je ochoten +- za to dat. To vubec neznamena, ze se trebas vzajemne nezamilujem natolik, ze mi neda dvojnasobek. Ale pokud dotycnej nema ani predstavu kolik by jako asi tak chtel platit, tak je ztrata casu (nejen) pro me se snim vubec bavit.
V čem vám pomůže, když tam bude uveden rozsah třeba 30-90 000 Kč? Mapování finančního rozsahu na konkrétní znalosti a schopnosti stejně neznáte.
V tom ze kdyz tam nekdo uvede takovejhle rozsah, tak je naprosto bezpredmetny se snim bavit, protoze nema paru nejen o financich, ale nejspis i o vsem ostatnim.
...
Ale peníze zájemci dají podle toho, co umí a jak firmě prospěje.
...
Ehm ... realita ju? Prijde absolvent, hodinu si snim povidas. Pak ti rekne, at mu teda posles tu nabidku (financni), ze si to doma prebere a porovna s ostatnima. A pokud se mu libis, tak ti rekne rovnou, ze pod 100k to nebude. Kdybys rovnou uved, ze se ochotnej dat absloventovi 50, tak ti takovehle hejl neprijde a usetril si hodinu, spis dve.