@dustin: Kupovaný software je samozřejmost. Platím běžně i "donation" za free ware. Ani OS bych nechtěl zadarmo, kdyby fakt fungoval. Vůbec si myslím, že je zde hodně velký prostor pro nějaký nový přístup. Něco, co bude schopno absorbovat to nejlepší ze všech současných OS, s plnou podporou HW, důrazem na bezpečnost atd. Ten svět MS/OSX/Linux je takový neuspokojivý.
@cjcjd: Jakou mám jistotu, že po vypnutí zůstane "analytika" skutečně vypnutá? Spíš bych ocenil přístup takový, že s tímto OS vůbec nebude koketovat. Jinak to nemá být flame. Já se hodně dozvěděl - dvě klíčová slova, která zaujala: Mint a Hackintosh. Plus zajímavé názory na budoucnost.
Ad virtualbox: a to má jakou výkonnovou ztrátu? Dá se to odhadnout? Jestli mi to poběží třeba jen na 40%, tak to už naddimenzovanost HW nedožene.
@Neruda: Hackintosh zaujal, jen jsem na to ale nečetl zrovna moc dobré ohlasy. Jeví se to jako loterie. Buď to fungovat bude, nebo nikdy.
@Inkvizitor: Naznačujete čtvrtou cestu (MS, OSX, Linux) - co je jí?
@k3dAR: Jde opakovaně o lidi, co se přiznají k desetiletému(+) fanouškovství Linuxu a jejich cesta končí ze 60% u OSX, ze 40% u Windows 10. Pojal jsem tedy podezření, že se něco divného děje ve světě Linuxu. Nemám vůbec přehled, tak se omlouvám za pruzení zde.
Jo a poslední krabicovka PS je CS6, ale vlastně CS5, protože sudé verze se považují za šmejd:-) Dá se nějak srovnat výkonnostní ztráta mezi Wine a jinými způsoby práce s PS v Linuxu?