reklama

Javascript autocomplete po 3 znakoch

Ataman

Javascript autocomplete po 3 znakoch
« kdy: 17. 08. 2018, 09:54:16 »
Zdravim.
Trosku som sa zasekol. Aktualne pouzivam toto ako sugesciu vstupu.
Kód: [Vybrat]
$(document).ready(function(){

//Autocomplete search using PHP, MySQLi, Ajax and jQuery

//generate suggestion on keyup

$('#employer').keyup(function(e){

e.preventDefault();

var form = $('#hdTutoForm').serialize();

$.ajax({

type: 'POST',

url: 'select_employer.php',

data: form,

dataType: 'json',

success: function(response){

if(response.error){

$('#hdTuto_search').hide();

}

else{

$('#hdTuto_search').show().html(response.data);

}

}

});

});



//fill the input

$(document).on('click', '.list-gpfrm-list', function(e){

e.preventDefault();

$('#hdTuto_search').hide();

var fullname = $(this).data('fullname');
      var id = $(this).data('id');
$('#employer').val(fullname);
      $('#employerid').val(id);

});

});

</script>

Ako to ohnut tak aby to vracalo vysledky az po 3 vlozenych znakoch?
Dakujem za pomoc

reklama


agent

Re:Javascript autocomplete po 3 znakoch
« Odpověď #1 kdy: 17. 08. 2018, 13:13:27 »
To si jako děláš srandu, nebo vážně neumíš použít if podmínku?  ;D

...
if($('#hdTutoForm').val().length > 2){
    var form = $('#hdTutoForm').serialize();
    $.ajax({
    ...
}

Lojzik

Re:Javascript autocomplete po 3 znakoch
« Odpověď #2 kdy: 17. 08. 2018, 13:19:58 »
To si jako děláš srandu, nebo vážně neumíš použít if podmínku?  ;D

...
if($('#hdTutoForm').val().length > 2){
    var form = $('#hdTutoForm').serialize();
    $.ajax({
    ...
}

Tohle jsou ti dnešní "programátoři" :D Pak se divme, že jsou ty aplikace tak zprasené, matiku to nikdy v životě nevidělo, školu z rychlíku, hlavně se s*át do všeho kde jsou prachy..

Ataman

Re:Javascript autocomplete po 3 znakoch
« Odpověď #3 kdy: 17. 08. 2018, 17:52:49 »
agent ten tvoj priklad ale nefunguje.

Nejlepší programátor

Re:Javascript autocomplete po 3 znakoch
« Odpověď #4 kdy: 17. 08. 2018, 18:12:59 »
agent ten tvoj priklad ale nefunguje.

Tak si to oddebuguj :-) Už to je totiž skoro hotový ;)


srígo

Re:Javascript autocomplete po 3 znakoch
« Odpověď #5 kdy: 17. 08. 2018, 18:19:52 »
Hele a nastuduj si ještě jquery.Trottle a jquery.debounce, taky  uncopypaste programimg,

AoK

Re:Javascript autocomplete po 3 znakoch
« Odpověď #6 kdy: 17. 08. 2018, 18:54:05 »

aby fungoval, musíš do $('#hdTutoForm').val().length doplnit správnou cestu k input elementu, do kterého návštěvník píše..., tj. např. '#hdTutoForm input.searchBox'

Ataman

Re:Javascript autocomplete po 3 znakoch
« Odpověď #7 kdy: 20. 08. 2018, 08:25:48 »
AoK : tvoja odpoved je spravna. Dakujem

Ataman

Re:Javascript autocomplete po 3 znakoch
« Odpověď #8 kdy: 20. 08. 2018, 09:32:46 »
Kód: [Vybrat]
$('#sign_id').keyup(function(e){

e.preventDefault();
          [b]  if ($('#sign_id').val().length < 3 ) return;[/b]

var form = $('#hdTutoForm').serialize();

$.ajax({

 

reklama