NVMe jsem nikdy neměl, ale v konfiguraci notebooku jsem to ještě asi neviděl - alespoň ne v HP Elitebook
Jak dlouho (orientacne) vubec vydrzi procesor v boost modu - sekundy, minuty, ...?
CitaceJak dlouho (orientacne) vubec vydrzi procesor v boost modu - sekundy, minuty, ...?Jeste se nikdo nevyjadril k teto otazce, tak ji pokladam znovu .
Za ty peníze máš už téměř Macbook Pro a to je mašinka pro vývojáře jak dělaná (60% commitu na GitHubu jde z macOS počítačů). Já frčím na Macboocích už hezkou řádku let (C/++/#, Java, PHP, Python, JS) a neměnil bych. Lehké, bytelné a mají pekelně rychlé SSD což při kompilaci oceníš.
macbook 13 pro bez touchbaru, tady neni co resit. co tam mate dal?
Citace: pivni_milovnik 13. 08. 2018, 17:18:00macbook 13 pro bez touchbaru, tady neni co resit. co tam mate dal?A co když potřebuji víc než 16 GB RAM? Tak dlouho jsem čekal až bude k dispozici 32 GB RAM (PC notebooky to měly už dávno) až jsem se dočkal, ale jen s touchbarem - takže na macbook kašlu.
Citace: Kolemjdoucí 13. 08. 2018, 18:52:00Citace: pivni_milovnik 13. 08. 2018, 17:18:00macbook 13 pro bez touchbaru, tady neni co resit. co tam mate dal?A co když potřebuji víc než 16 GB RAM? Tak dlouho jsem čekal až bude k dispozici 32 GB RAM (PC notebooky to měly už dávno) až jsem se dočkal, ale jen s touchbarem - takže na macbook kašlu.Kdyz potrebujes vic jak 16GB ram, tak musis vytahnout hodne velkou penezenku a jit si koupit toto https://www.alza.cz/macbook-pro-15-retina-2018-s-touch-barem?dq=5362291&visited=1Nejsem fanousek Apple, ale udrzujte si znalosti. MacBook Pro s 32gb existuje.Tak a ted muzete tvrdit, ze potrebujete 64gb ram ...
Citace: Kolemjdoucí 13. 08. 2018, 18:52:00Citace: pivni_milovnik 13. 08. 2018, 17:18:00macbook 13 pro bez touchbaru, tady neni co resit. co tam mate dal?A co když potřebuji víc než 16 GB RAM? Tak dlouho jsem čekal až bude k dispozici 32 GB RAM (PC notebooky to měly už dávno) až jsem se dočkal, ale jen s touchbarem - takže na macbook kašlu.Kdyz potrebujes vic jak 16GB ram, tak musis vytahnout hodne velkou penezenku a jit si koupit toto https://www.alza.cz/macbook-pro-15-retina-2018-s-touch-barem?dq=5362291&visited=1Nejsem fanousek Apple, ale udrzujte si znalosti. MacBook Pro s 32gb existuje.