...Zatial je v celej firme jeden PC ale chcel by som vsetkym zamestnancom pokupit pocitace, lebo by sa tym dalo kopu veci zautomatizovat...a ostatnym zamestnancom by som kupil po jednom RASPBERRY Pi (to Pi 3 Plus je uz celkom pouzitelne) k tomu monitor mys a klavencu myslim ze na kancelarsku pracu viac nepotrebuju...
Nejsem až takový odborník, abych sem mohl poskytovat cenné rady. Jen jsem si vzpomněl na citát kohosi bohatého:
"
Nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit kupovat levné věci."
Pokud si pan podnikatel chce pořizovat do firmy počítače a nechce nakoupit špičkové herní mašiny, tak pořizovací cena těch počítačů asi nebude ten největší výdaj co do toho bude muset vrazit. Asi bude dobré těm uživatelům dopřát nějaké školení, aby se nemuseli na všechno ptát nebo dlouze hledat v příčurkách (
pokud nějaké dostanou) a ty počítače uměli využívat ve prospěch firmy. A aby se jim pokud možno nestávaly žertovné příhody jako třeba mně, když jsem měl problém s počítačem, tak jsem ho předal našemu ajťákovi a on mi pak volal, jestli jsem měl něco důležitého v adresáři co mi ho zrovna smazal (
byl to můj pracovní adresář a poslední zálohu jsem udělal Bůh ví kdy) a když to byly asi čtyři roky co jsem té firmě dal pápá, tak mi od nich volal bývalý kolega, jestli náhodou nemám doma nějakou zálohu z doby, kdy jsem tam pracoval, protože jim nějaký všeuměl smazal soubory co jsem tam vytvářel, zálohy si samozřejmě taky nedělali.