Chrome přestal zobrazovat stránky

Tomasek

Chrome přestal zobrazovat stránky
« kdy: 16. 03. 2011, 08:35:50 »
Ahoj, po včerejší aktualizaci mi Google Chrome přestal fungovat. Při pokusu o načtení jakékoliv stránky se objeví takový ten smutný smajlík a napíše to, že stránka přestala reagovat. Hned po spuštění prohlížeče taky popadají všechny pluginy co tam mám. Nepomohl restart ani nový uživatelský profil. Do včerejška to normálně fungovalo. Máte taky ten problém? Nevíte co s tím?

NoName

Re: Chrome přestal zobrazovat stránky
« Odpověď #1 kdy: 16. 03. 2011, 10:05:41 »
Kdybys napsal co používáš za distro, verzi chrome, atd, tak by Ti možná i někdo mohl zkusit poradit ;-)

Jinak pokud Ti funguje připojení k internetu a nejdou jen stránky, tak se podívej na nastavení firewallu - i když nevím proč by sis vědomě blokoval port 80 :-)

Co další prohlížeče, fungují? Co smazat cache?

Tomasek

« Odpověď #2 kdy: 16. 03. 2011, 11:34:58 »
Mám poslední stabilní verzi Chrome 10.0.648.134-r77917 na Debianu testing. Problém není v připojení, protože ostatní prohlížeče fungují, nic jsem neměnil a hlavně Chrome nezobrazí ani stránku s nastavením. Ta je teď dělaná jako webová stránka a i tu odmítá Chrome ukázat. Smazat cache nepomůže, udělal jsem čistý profil a je to totéž.

Začalo to dělat po včerejší aktualizaci, která podle všeho jen přinesla nový Flash. Zkusil jsem odstranit Flash z instalace úplně, ale nic se nezměnilo.

Tomasek

« Odpověď #3 kdy: 16. 03. 2011, 14:33:24 »
Tak jsem Chrome přeinstaloval znovu z balíčku a začalo se to chovat normálně. Velmi podivné, ale jsem rád, že to chodí. Díky za snahu.