SMS brána pro placené mikrotransakce

maxlink

SMS brána pro placené mikrotransakce
« kdy: 09. 11. 2016, 14:49:13 »
Zdravím, doporučte spolehlivou SMS bránu pro placené mikrotransakce, aplikace je v PHP.
Díky Max
« Poslední změna: 09. 11. 2016, 15:01:30 od Petr Krčmář »

FilipM

Re:SMS brána pro placené mikrotransakce
« Odpověď #1 kdy: 07. 02. 2018, 12:30:22 »
Ahoj a co zkusit GoSMS? Funguje bez problémů a umožňuje propojení přes API.

« Odpověď #2 kdy: 07. 02. 2018, 13:48:40 »
Asi u zadne sluzby jsem nezaznamenal problmy se spolehlivosti apod. Mozna se casy zmenily, ale kdyz jsem to resil tak jediny kamen urazu byla cena - cca 1/2.
Děkuji za možnost editace příspěvku.

« Odpověď #3 kdy: 08. 02. 2018, 07:44:05 »
Obecně ceny SMS wholesale letí nahoru (sehnat SMS pod 60 haléřů je problém).
Dříve se dali využívat zahraniční operátoři, ale čeští operátoři mají na tranzitních cestách zakázanou změnu / skrývání čísla odesilatele a umožňují to jen "vybraným" partnerům.
Mikrotransakce jsou tím samým případem.

Ceny jsou v každém případě odpudivé, vzhledem k tomu, že soukromá osoba je zvyklá, že SMS ze "zdarma", tak není moc vůle firem nakupovat SMS draho. Přesto není moc na výběr.

Petr

« Odpověď #4 kdy: 22. 06. 2018, 05:35:12 »
Dobrý den,
rád bych Vás požádal o doporučení sms brány kde by se dalo napojit přes API (php script) který by odesílali z mě webové aplikace číselný kód pro přihlášení.

Moje požadavky co nejlevnější ale přitom spolehlivý jedna sms kolem 0,5 / 0,8 Kč.

Sms ponese pouze číselný kód tedy počet znaků bude do 10-20 znaků.

Děkuji vám za doporučení nějaké služby.

Přeji vám hezký den

Madmucho

« Odpověď #5 kdy: 22. 06. 2018, 08:49:17 »
Dobrý den.
Používám na to raspberri pi usb hujavej modem a obsluhu modemu děla SMS Server Tools 3 a web rozhraní
https://github.com/antonraharja/playSMS
konfigurace dle návodu odsud, s menšími změnami
https://www.howtoforge.com/installation-of-playsms-and-sms-server-tools-3-on-debian-server

Jádro je samo simkarta s tarifem, ale máte to inhouse ne někde v čoudu, playsms ma web service pro všecko možné a umí i doručenky simek může být více.

Třeba se to bude hodit.

Chose Armando Amoule

« Odpověď #6 kdy: 22. 06. 2018, 16:25:48 »
WEB2SMS je za 430 za 10k SMS, nebo dodas vlastni simkartu. K existujicimu virtualnimu serveru nebo vps je tam 40% progrese na provoz nebo cena 270kc za hostovanej gsm terminal s rozhranim pres rest tj v php easy. obousmerny provoz brana nic neuchovava prouze provozni pro auditni cinnost. Plati jednou a dost, jakmile se zjisti ze je to na spamovani jde to bez nahrady dolu. Kdo hleda, najde.

Sezen si pak flat a do 2-3 ksms nikdo nerekne ani popel.