Koukám, že do léčebny asi natáhli net, jinak to není možný. Koncentrovaný vývar české společnosti, nedivím se, že kdo může, zdrhá odsud pryč, už i přes rodinný vazby, todle je fakt masakr. Pokud tu aspoň někdo z vás má aspoň jednu mozkovou buňku, možná ho nakopne udělat si měření, jak dlouho se tady dá editovat post. Ten zbytek, co na to nemá mentální kapacitu, nechť začne žhavit sračkomety. Hele když nic jinýho, ať máte žrádlo jo, tak sem taky rasísta, etnikista, šovinista a dosaďte si jakej eště chcete ista, a určitě taky biju černochy, jo? To je určitě všechno hrozně moc proti pravidlům (léčebny?
).
Na některých fórech, kde je vylízanejch pablbů jenom třeba <10 %, to (editační doba) je i v bazaru neomezený, takže si to po sobě člověk uklidí a celkem to funguje, ve vlákně je pár postů, všechny aktuální informace a tak, samý jistoty a sociální pozitíva. Tady co je nadpoloviční většina idiotů, tak se nedivím, že to je omezený - stačí se podívat na ten bordel, co tady panuje i tak, eště tak kdyby si to každej po sobě mohl neomezeně upravovat, že. No, todle je teda komunita jak noha, z Bohnic, no. Asi se na to vyprdu, todle slavný fórum je vlastně skoro na nic: kdo se přijde zeptat na radu, tak je obvykle vyfakován jako totální kretén co ničemu nerozumí a ať jde k lopatě; když se objeví někdo, kdo chce fakt řešit specifickej odbornej problém a náhodou sem zkusí vlézt, tak je ubit čepicema tro(t)lů co nemají páru o čem je řeč žvaněním úplně mimo téma; na redaktory webu se jenom hážou sračky; na sebe všichni hážete sračky; každej den dvacet vláken o hovně. Zapomněl sem na něco? Takže si tady můžete nadále leštit ego mezi sebou, mám lepší věci na práci a eště, že už jsem se posunul a to, že vy v životě nejste šťastní a tak kolem sebe šíříte zlo, už se mě fakt nedotkne, to po mě steče jako voda, tak se můžete snažit dvakrát tak, ale mě to je stejně volný.
Byť za ten bazar občas někdo normální na netu zakopne a pak napíše unicastem, tak s tímdle hnojem se fakt radši nemá smysl špinit. Nakoupit se tady taky nedá, čili co, kde nic není… Takže, abyste se měli dobře vám psát nebudu, protože váš životní postoj je vyžívat se v tom, jak je všechno na hovno, jenom vy jste nejlepší, tak se teda mějte špatně
A až někdo s právama pude kolem, může to zamknout.