[(..)
SW Rougue One - bez debaty nejlepsi dil cele sagy, nechybi mu nic
(...)
Jako sorry, ale to bude asi dobrej matroš. Nechybí mu nic?
Vubec nic, je skvely od prvni po posledni minutu. Bez logickych zadrhelu a zbytecne tady nerusi pohadkovost zbytku sagy.
Nic moc příběh, od začátku je jasné, jak to dopadne...
A co jako Sherlocku? To je problem nebo co? Kdyz koukas historicky film kdy take vis jak to dopadne tak uz ani nedokoukas ci co?
nepřesvědčivá hlavní hrdinka a celkově postavy nic moc
Praveze je presvedciva az moc. Od detstvi si preskakala sve a vi co od zivota cekat. Je zhruba 3.14x lepsi nez Leia a 2x lepsi nez Amidala takze nevim o cem tu tocis.
viděl jsi i něco staršího, než Force Awakens (která je imho pořád o kus lepší)? Třeba Impérium?
Treba Imperium jsem videl vubec jako prvni film serie a bylo to jeste za komousu na videu, nemecka verze a simultani dabing kde z R2D2 udelali Artura. Od te doby jsem ho videl snad 10x a s prehledem ho povazuji za jeden z nejhorsich v cele serii. Abychom byli v obraze tak tady dam muj SW rebricek:
1. Rouque One - nema chybu
2. New Hope - stale svezi klasika a zniceni Death Star vyneslo tento dil na vrchol
3. Revenge of Sith - super zrod Darth Vadera a Grievous take skvely
4. Return of the Jedi - herci se uz naucili hrat, Leia v podprde, s ewoky je zabava
5. The Last Jedi - probuzena Rey, duchodce Luke, skvela filmarina, body dolu jen za sceny s Finnem a blbost s kasinem
6. The Force Awakens - kvazi new hope, nejak jsem tomu moc na chut neprisel ale zaver filmu to posunul vpred
7. Attack of the Clones - pohodovy prumer, Dooku, bitka jediu v arene
8. The Empire Strikes Back - traposeni rebelu na snehu vuci AT-AT, loutkovy senilni Yoda, I'm your father haha, spatny.
9. The Phantom Menace - jedina dobra vec tam je souboj Darth Maula s Qui Gonem a Kenobim. Snad Maul dostane svuj extra dil protoze v animovanych serialech ukazal svuj potencial i po preriznuti vejpul.