Co takhle na nějakém fóru nabídnout (pro začátek zadarmo, pak by se uvidělo) spolupráci - napsat co umíš a v jakém rozsahu chceš a můžeš pomoci. Třeba touto cestou získáš užitečné kontakty a budeš je moci využít.
no ja bych preci jen vyzkousel to s tim prstem - podivej tady Jenda - si ho vyndal a zjistil ze muze bejt bez vyvojare treba ... treba ... IT architekt! no vidis - a pak ze to nejde!
Já mohu poskytnout zkušenost z druhé strany. Ve firmě co jsem měl potěšení být zaměstnaný jsme potřebovali vyvinout a vyrábět nějaké elektronické zařízení a neměli jsme na to. Tak jsem hledal nějakého supa dodavatele co by byl schopen a ochoten se toho ujmout. A našel jsem.
Ale vždy to byla náhoda. Třeba jsem se poptal ve firmě o které jsem si muslel, že by na to měla, poslali mne ještě dál než do háje, ale jeden odtamtud se o tom zmínil před svým známým z jiné firmy a ti zájem měli. Nebo jsem byl na nějakém školení, pokecal jsem si se sousedem co jsme vedle sebe náhodou seděli a ten se mi po čase ozval, že zakládá firmu, jestli bychom neměli zájem o spolupráci, měli jsme a snad je dosud dvorním dodavatelem firmy co už tam pár let nejsem.
Taky jsem se setkal s týpky co si mysleli, že když zbastlili automatické splachovadlo do kadibudky na své chalupě, tak si mohou troufnout na vývoj a výrobu zařízení co třeba může jít do výbušného prostředí, jaderné elektrárny nebo hůř, může být prodané někam do horoucích pekel co kdyby tam musel jet servisák, tak by ten výjezd stál sumu s mnoha nulami. A setkal jsem se i s vyloženými podvodníky.
Tak kdybych tehdy narazil na internetu na nějakou nabídku co by se mi zdála seriózní, možná by to mně i tomu dotyčnému pomohlo.