reklama

Hledám funkci v PHP pro načítání smíšeného obsahu souboru

Re:Hledam funkci v php pro nacitani smiseneho obsahu souboru
« Odpověď #15 kdy: 05. 01. 2018, 22:21:53 »
Sám to používám, ale u jiných programátorů jsem to ještě neviděl.
A kolik programatoru znas?
Děkuji za možnost editace příspěvku.

reklama


Re:Hledam funkci v php pro nacitani smiseneho obsahu souboru
« Odpověď #16 kdy: 05. 01. 2018, 22:24:50 »
Ideální je to celé rozsekat na malé kousky. Už jen z toho důvodu, že se to nemusí celé nahrávat do paměti, loadujou se pouze části co jsou aktuálně v použití.
Snadno se v tom hledá, protože je jasné, který modul je nahraný. Modul si řekne o svůj ksicht a je to vyladěný.

To je zcela univerzální řešení na všechno od integrace po programování. Rozdělit na core, pluginy, ostatní.
Přilepit do toho QoS,cache kvůli SLA, všechno přes API a jedeme jedeme  :) ale to jsou fakt naprosto samozřejmé věci.


Toto fungovat bude, ale hledam ciste reseni.

Jediné čisté řešení je oddělit HTML a PHP. Navždy.

Sám to používám, ale u jiných programátorů jsem to ještě neviděl.
„Řemeslo se naučí každý. Umění nikdo.“
„Jednoduchost je nejvyšší úroveň sofistikovanosti.“
- Leonardo Da Vinci

Re:Hledam funkci v php pro nacitani smiseneho obsahu souboru
« Odpověď #17 kdy: 05. 01. 2018, 22:34:24 »
Zapomněl ještě na variantu, že to bude pouze backend a celá aplikace poběží v javascriptu, jak je časté. Tam fakt žádná vizuální reprezentace v backendu nikdy nebude. Bude to sypat jen JSON přes nějaký Swagger like rozhraní :)

Vlastně vůbec nevíme co ten tazatel chtěl udělat a na každou operaci se prostě hodí něco jiného. Pokud chtěl jen naskriptovat něco jednoduchého jednoúčelového je to nakonec zcela jedno jak to udělá.

Sám to používám, ale u jiných programátorů jsem to ještě neviděl.
A kolik programatoru znas?
„Řemeslo se naučí každý. Umění nikdo.“
„Jednoduchost je nejvyšší úroveň sofistikovanosti.“
- Leonardo Da Vinci

Kit

Re:Hledam funkci v php pro nacitani smiseneho obsahu souboru
« Odpověď #18 kdy: 05. 01. 2018, 22:37:50 »
Sám to používám, ale u jiných programátorů jsem to ještě neviděl.
A kolik programatoru znas?

To je jedno.

oNeDaL

Re:Hledam funkci v php pro nacitani smiseneho obsahu souboru
« Odpověď #19 kdy: 11. 01. 2018, 19:34:42 »
Toto fungovat bude, ale hledam ciste reseni.

Jediné čisté řešení je oddělit HTML a PHP. Navždy.

Sám to používám, ale u jiných programátorů jsem to ještě neviděl.

Bohužel i já to často vidím. Je to jako mor, jak to v nějaké firmě dělá pár lidí, rozšíří se to na celé oddělení.


hluch

Re:Hledam funkci v php pro nacitani smiseneho obsahu souboru
« Odpověď #20 kdy: 12. 01. 2018, 16:00:55 »
namisto vypisovani to vyevaluj.

Kód: [Vybrat]
<?php
$var 
file_get_contents ('nejaky-soubor.html');
eval(
' ?>
'.$var.'<?php ');

To určitě, vůbec neví jaká bije a ještě evaluace.
Přestaňte mu radit.

hluch

Re:Hledám funkci v PHP pro načítání smíšeného obsahu souboru
« Odpověď #21 kdy: 12. 01. 2018, 16:03:34 »
a zachráníte koťátko

 

reklama