Benefit 2k za potomka wtf?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Benefit 2k za potomka wtf?
« Odpověď #45 kdy: 26. 12. 2017, 22:36:05 »
pustit jednoho jedinýho inda do firmy je jak zavádět SAP, nebo grilovat na dřevěným uhlí uprostřed muničáku. To není rasismus, to je zkušenost.

Tak Nadella je take Ind. Doufejme, ze se mu pri destrukci MS bude darit.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 26. 12. 2017, 22:37:37 »
Co mě štve je ten středo-evropo-práglo-centrický ubermanschismus co tady čtu.

Tak Cesi jsou uplne ve vsem nejlepsi na svete, to jeste nevis? Akorat si musis veci privazovat na retez, ale jinak skvely.

AgentK

• 129
  • Evolve or die!
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 26. 12. 2017, 22:49:13 »

Tak Cesi jsou uplne ve vsem nejlepsi na svete, to jeste nevis? Akorat si musis veci privazovat na retez, ale jinak skvely.

Úplně nejvíc nejlepší!
A navíc jsou prosíraví. 2000,- za narození dítěte. Jasná a laciná podpásovka. Fuj!

gll

« Odpověď #48 kdy: 26. 12. 2017, 22:50:56 »
PetrM si o sobě moc myslí. Je to vidět i v jiných diskuzích.

Schopný Ind bere stejně peněz jako schopný Čech. Když někdo najímá Indy, aby ušetřil, logicky může najmout jen ty neschopné. Já pracuji jako freelancer a Indy za levnou konurenci nepovažuji. Ind s dobrými referencemi pracuje za hodně peněz. Stejně jako Čech.

Přízvuk nikoho nezajímá. Indové mají dobrou slovní zásobu a nedělají gramatické chyby. Mluví spisovněji než většina Američanů.

grg

« Odpověď #49 kdy: 26. 12. 2017, 22:52:52 »
...
Já mám poměrně dost kolegů z Indie, a je to stejný jako kdekoli jinde. Některý jsou fakt dobrý, některý holt ne. Gauss, jako všude.
...
Je otázkou, kde konkrétne pracuješ, lebo ten Gauss je síce Gauss, ale kde má stred, nie je vždy zhodné.
Napríklad v bežnej outsourcingovej organizácii v rámci nejakej veľkej korporácie tí Indi obvykle za veľa nestoja. Samozrejme, v miliardovom národe sa nájde viac géniov než v 10-miliónovom, ale tí nie sú až tak lacní (čo je obvyklý dôvod pre výber Indov) a ešte k tomu sedia v USA alebo UK.

gll

« Odpověď #50 kdy: 26. 12. 2017, 22:56:51 »

Větěinou jen Češi, kteří toho moc neumí si hrají na nejlepší na světě. Schopný člověk to nemá za potřebí.

gll

« Odpověď #51 kdy: 26. 12. 2017, 23:02:45 »
Většinou

AgentK

• 129
  • Evolve or die!
    • Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: 26. 12. 2017, 23:02:55 »
...
Já mám poměrně dost kolegů z Indie, a je to stejný jako kdekoli jinde. Některý jsou fakt dobrý, některý holt ne. Gauss, jako všude.
...
Je otázkou, kde konkrétne pracuješ, lebo ten Gauss je síce Gauss, ale kde má stred, nie je vždy zhodné.
Napríklad v bežnej outsourcingovej organizácii v rámci nejakej veľkej korporácie tí Indi obvykle za veľa nestoja. Samozrejme, v miliardovom národe sa nájde viac géniov než v 10-miliónovom, ale tí nie sú až tak lacní (čo je obvyklý dôvod pre výber Indov) a ešte k tomu sedia v USA alebo UK.

Okej, chápu Tvůj koment, je technicky správný. Záleží samozřejmě na výběru.
Osobně mám mnoho kolegů z různých koutů světa. Některé znám osobně. Některé, bohužel, jen podle výsledků jejich práce.
Máme v Bangalore nemalou pobočku, občas tam i zaletím. Někteří kolegové odtud jsou mi blízcí, jak osobně, tak profesionálně. Jejich práce si vážím a kategoricky odmítám jakékoli generalizující "oni všichni jsou takoví a makoví."

-K-

« Odpověď #53 kdy: 27. 12. 2017, 01:46:29 »
Indové jsou v pohodě, ale jako všechno je to závislé na ceně. Dobrý ind je drahý ind. Akorát ty jejich kasty to trošku skřípe.
Tvrdit, že jsou to neschopný patlalové je fakt přestřelené.

Firmy dostávají takovou kvalitu co si chtějí zaplatit a někdy jim příjde výhodnější najmout pět horších indů za cenu jednoho dobrého.
„Řemeslo se naučí každý. Umění nikdo.“
„Jednoduchost je nejvyšší úroveň sofistikovanosti.“
- Leonardo Da Vinci

TVL

« Odpověď #54 kdy: 27. 12. 2017, 08:45:53 »
Nejlepší Indové studují na nejlepších amerických univerzitách a následně zůstávají na nejlépe placených pozicích v USA. Mluví s patrným přízvukem, ale správnou výslovností a bezvadnou gramatikou. Někteří i bez patrného přívuku. Je celkem logické, že většina z nás není dost odborně dobrá a nemá dost dobrou školu, abychom se s těmito Indy potkávali.

Opačný konec indického programátorského pelotonu je angličtina které po telefonu nerozumíte vůbec a na živo s vypětím. A jejich škola (ač formálně vysoká) je na úrovni horší průmyslovky.
Generalizace jsou hloupost obecně, ale u Indů obzvlášť.

Lol Phirae

« Odpověď #55 kdy: 27. 12. 2017, 09:29:02 »
Přízvuk nikoho nezajímá. Indové mají dobrou slovní zásobu a nedělají gramatické chyby.

Nojo, brother, to mi připomnělo výbornou slovní zásobu spolužačky z Quebecu, která se vydala na VŠ studia do Walesu -patrně s tím, že se v zimě konečně trochu ohřeje. Od té doby jsem nikoho neslyšel vyslovovat angličtinu s výstavní francouzskou výslovností (abych to přiblížil, zadejte si nějaký anglický text do francouzského TTS).

:) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'(

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #56 kdy: 27. 12. 2017, 10:10:14 »
Od té doby jsem nikoho neslyšel vyslovovat angličtinu s výstavní francouzskou výslovností....

Tak u Quebecanu je pro Evropana ponekud obtizne rozumet i jejich francouzstine a to ani nemusi zabrousit do specifickeho quebeckeho slangu.

Peter z vesnice bez

« Odpověď #57 kdy: 27. 12. 2017, 10:37:03 »
+ Indové, kteří si vaří mlíko v rychlovarné konvici (a to je ještě u nich to nejmírnější)

Fuj, Indouše mi ani nepřipomínej!!!
I Turci dělaj líp než Indové!

Rusák: Sedí v kanclu, je startovací, taková nasrávací Ruská povaha, ale dělá si svou práci, co potřebuje, si dohledá a neotravuje. Prostě si dělá vlastní práci, pak chvíli plácá o tom, jak má Rusko moderní techniku, když mu to člověk odkývá, je spokojený a zase maká, jako FAKT MAKÁ!!!
Rusák odešel a nahradili ho nejprve jedním, pak dvěma a nakonec pomocí pěti Indů.
(Rusákovi nechtěli přidat, kolik chtěl.)

Výsledek byl ten, že pět Indů pracovalo na jednom tásku, který dokázali rozsekat na dvacet podúloh, které částečně zpracovávali a částečně s tím otravovali ostatní. Kdyby tomu Rusovi dali plat těch pěti Indů, firma by na tom byla lépe a práce by se odvedlo daleko víc.

Multikulturalismus selhal.

Jak selhal? Ved ste sam napisali ze ten Rus makal dobre.

cppman

« Odpověď #58 kdy: 27. 12. 2017, 10:48:09 »
+ Indové, kteří si vaří mlíko v rychlovarné konvici (a to je ještě u nich to nejmírnější)

Fuj, Indouše mi ani nepřipomínej!!!
I Turci dělaj líp než Indové!

Rusák: Sedí v kanclu, je startovací, taková nasrávací Ruská povaha, ale dělá si svou práci, co potřebuje, si dohledá a neotravuje. Prostě si dělá vlastní práci, pak chvíli plácá o tom, jak má Rusko moderní techniku, když mu to člověk odkývá, je spokojený a zase maká, jako FAKT MAKÁ!!!
Rusák odešel a nahradili ho nejprve jedním, pak dvěma a nakonec pomocí pěti Indů.
(Rusákovi nechtěli přidat, kolik chtěl.)

Výsledek byl ten, že pět Indů pracovalo na jednom tásku, který dokázali rozsekat na dvacet podúloh, které částečně zpracovávali a částečně s tím otravovali ostatní. Kdyby tomu Rusovi dali plat těch pěti Indů, firma by na tom byla lépe a práce by se odvedlo daleko víc.

Multikulturalismus selhal.

Jak selhal? Ved ste sam napisali ze ten Rus makal dobre.

Rusové jsou celkem kompatibilní kultura.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #59 kdy: 27. 12. 2017, 11:02:38 »
Rusové jsou celkem kompatibilní kultura.

Jak se to vezme. Typicky Rus vas vzdy prechlasta.