Čističky vzduchu pro lepší práci

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:cisticky vzduchu pro lepsi praci
« Odpověď #15 kdy: 24. 12. 2017, 10:20:25 »
To měl řešit uhlíkový filtr, který čističky obvykle obsahují.

Nevim, jestli ho obsahuji obvykle, ale co jsem videl jednu cisticku, tak ta akorat lapala prach a jiny sajrajt do nadoby s vodou, ktera se pak vylila.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 24. 12. 2017, 10:22:32 »
Este nieco na zminimalizovanie hudby, ktoru u nas neprestajne pustaju?

Na to si do kancelare poridte michacku na beton nalozenou vetsimi oblazky.

CoffeeMan

« Odpověď #17 kdy: 24. 12. 2017, 12:30:52 »

Nevim, jestli ho obsahuji obvykle, ale co jsem videl jednu cisticku, tak ta akorat lapala prach a jiny sajrajt do nadoby s vodou, ktera se pak vylila.

No jestli internet nelže, tak ty slušné čističky by měly mít HEPA filtr (kouř, pyl, prach,...), nějaký uhlíkový a výrobník ozonu.

Ten HEPA filtr je asi jasný, ten fungovat bude, jestli si výrobce nedělá dobrý den. A ty částice zachytí.

U toho uhlíkového si teda moc jistý nejsem, že bude fungovat na vzduchu a bude zachytávat např. pachové molekuly.

Výrobník ozonu považuji za zvláštní, protože ozon je na buněčné úrovni toxický. Leptá buňky. Takže to asi nebude úplně O. K. pro plíce. Já bych to nechtěl.

greger

« Odpověď #18 kdy: 24. 12. 2017, 13:15:10 »

No jestli internet nelže, tak ty slušné čističky by měly mít HEPA filtr (kouř, pyl, prach,...), nějaký uhlíkový a výrobník ozonu.

Ten HEPA filtr je asi jasný, ten fungovat bude, jestli si výrobce nedělá dobrý den. A ty částice zachytí.

U toho uhlíkového si teda moc jistý nejsem, že bude fungovat na vzduchu a bude zachytávat např. pachové molekuly.

Výrobník ozonu považuji za zvláštní, protože ozon je na buněčné úrovni toxický. Leptá buňky. Takže to asi nebude úplně O. K. pro plíce. Já bych to nechtěl.
A kdo nemá na čističku může nosit lékařskou roušku ... .

jpu

« Odpověď #19 kdy: 24. 12. 2017, 13:15:42 »
Pomoze to aj na prdiacich kolegov? Este nieco na zminimalizovanie hudby, ktoru u nas neprestajne pustaju?
jednosmerna jizdenka na Slovensko
Ja na Slovensku som :D

jpu

« Odpověď #20 kdy: 24. 12. 2017, 13:36:30 »
Co sa tyka cisticky, tak my sme si domov kupili
https://m.alza.sk/rohnson-r-9520-d5113838.htm, nakolko mavame vlhko cez zimu. Ma to funkciu cistenia vzduchu a aj ionizator. Fajn vec, nie je vlhko, lepsi vzduch, na uhlikovom filtry je vidiet uchyteny prach. A dokonca sa to da vyuzit na susenie pradla.

CoffeeMan

« Odpověď #21 kdy: 24. 12. 2017, 13:55:10 »