Byl jsem tam na pohovoru v roce 2008, je to uz 9 let ale musim se o to podelit, byl to tak sileny zazitek ze jsem si jej dokonce zapsal. Znovu upozornuji ze jde o stará data ale myslím že by někoho mohla zajímat:
V inzerátu měli 40 - 60 tisíc což bylo na tu dobu super. Šlo o pozici Java developera. Firma si hrála na mezinárodni, pry pusobi v nekolika zemich a doslova tam bylo napsáno "Obchodní a marketingový tým působí z Londýna a společně s vývojářským týmem v ČR poskytuje mezinárodní klientele profesionalni sluzby". Na pohovoru jsem se dozvedel ze je to bezna firma ktera dela cesky trh a v Londyně měli nějakou "virtuální pobočku", asi aby to lépe znělo. Navic v inzeratu si umele navysili pocet zamestnancu, to mi taky HR priznala.
Pohovor trága, HR totální nezájem o nic, pouze mě posadili k nějaké totální šunce s CRT monitorem a naprogramuj formulář který zprcovává a ukládá data + nejaky validace atd. Potil jsem to čtyři hodiny a to uz me vyhazovala protoze mel dorazit dalsi nestastnik. Byl jsem celou dobu v open space s vyvojarskym týmem, vypadalo to tam jak u IT crowd, vsude se valely stary kusy HW a nejakej progis hystericky vyrvaval ze jsou v p*deli.
Luxusní zážitek, chtělo by to zkusit tam znovu jit jestli to uz nevysperovali za tu dobu ;-)