Jihokorejci potrebuji proprat BTC kvuli zakazu

sdsdsd

Jihokorejci potrebuji proprat BTC kvuli zakazu
« kdy: 21. 01. 2018, 10:53:25 »
Stala se mi zajimava vec a chci to napsat i jako varovani. 15.1 mi dosel email z Cryptoburzy HitBTC ze jsem si u nich zaregistroval ucet a at potvrdim emailovou adresu. Vedel jsem ze jsem se tam neregistroval a proto jsem to ignoroval. Dnes mi dosel email ze na tento ucet se nekdo prihlasil :

Login details:

Date (UTC):   2018.01.21 07:12
event:   Sign-in
device:   desktop
browser:   Chrome 60.0
operation_system:   WinNT
IP address:   183.100.133.22

A ted o co jde. Tento korejec pouzil muj mail, ktery pravdepodobne ziskal z unikle databaze viz: https://haveibeenpwned.com/ vcetne hesla, ktere ale uz roky nepouzivam. Tim me chtel donutit abych si myslel, ze jsem se tam skutecne zaregistorval ja sam. Pak nejaky cas pockal, aby mi dal cas na aktivaci uctu (coz jsem neudelal) a nasledne se pokusil prihlasit.

Proc to udelal? Pravdepodobne proto, ze v jejich zemi BTC zakazala vlada a on potreboval ucet napsany na nekoho z jine zeme aby svoje BTC propral.

Napadlo me, ze bych ucet aktivoval a pockal az tam neco nasype a vybral to na svoji BTC penezenku :o , ale nechci mit problemy.

sdsdsd

Re:Jihokorejci potrebuji proprat BTC kvuli zakazu
« Odpověď #1 kdy: 21. 01. 2018, 11:03:19 »
Jinak ten unik je tady... takze mail i toto roky nepouzivane heslo a z BitcoinTalk mohl pochytit, ze se o BTC zajimam.

Bitcoin Talk: In May 2015, the Bitcoin forum Bitcoin Talk was hacked and over 500k unique email addresses were exposed. The attack led to the exposure of a raft of personal data including usernames, email and IP addresses, genders, birth dates, security questions and MD5 hashes of their answers plus hashes of the passwords themselves.

Compromised data: Dates of birth, Email addresses, Genders, IP addresses, Passwords, Security questions and answers, Usernames, Website activity

Evony: In June 2016, the online multiplayer game Evony was hacked and over 29 million unique accounts were exposed. The attack led to the exposure of usernames, email and IP addresses and MD5 hashes of passwords (without salt).

Compromised data: Email addresses, IP addresses, Passwords, Usernames

olol

« Odpověď #2 kdy: 21. 01. 2018, 11:39:01 »
uz to nefetuj, nedela ti to dobre

sdsdsd

« Odpověď #3 kdy: 21. 01. 2018, 11:41:39 »
uz to nefetuj, nedela ti to dobre

Zadne drogy neberu a nikdy jsem nebral a nic si nevymyslim. Vychazim jen z logiky.

UF

« Odpověď #4 kdy: 21. 01. 2018, 12:13:21 »
Zadne drogy neberu a nikdy jsem nebral ...
a to je mozna chyba clovece ...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 21. 01. 2018, 13:05:42 »
Napadlo me, ze bych ucet aktivoval a pockal az tam neco nasype a vybral to na svoji BTC penezenku :o , ale nechci mit problemy.

Tak on asi nebude tak blby, aby nekam sypal BTC a nezmenil predem heslo. Ale jestli je, tak se prihlas pres TOR a BTC mu preved. Koneckoncu je to tvuj ucet, ze jo.

Michal2

« Odpověď #6 kdy: 21. 01. 2018, 14:40:42 »
Už tu vodu z pračky nepij, způsobuje ti stihomam. Celý tvoje odvození je od samotného začátku na vodě (Korea BTC nezakázala, přečti si pořádně co se tam stalo) a i u následných implikací se chce na celé kolo řvát "non sequitur!".

Ado

« Odpověď #7 kdy: 21. 01. 2018, 15:04:19 »
O tyzden : Mam 1000 btc. Ako ich predam ?

sdsdsd

« Odpověď #8 kdy: 21. 01. 2018, 15:59:15 »
I’m receiving random sign-up confirmation emails from that exchange. I would never risk registering there now after such actions
-----------
I received two of those emails. I thought they may have been phishing emails though the link in the emails looked secure and legit. I emailed HitBTC to ask them about it and am waiting for a response. It’s a crypto exchange though so I’m not expecting any response within the next three years.

Funny thing is, I don’t even remember opening a BItBTC account…
----------