Prodám: různé zbylé tower servery, záruka

Sinuhet

Re:Prodám: různé zbylé tower servery, záruka
« Odpověď #15 kdy: 24. 09. 2018, 10:53:14 »
že by byl Behemot takový hlupák

Hehehe, to je otázka?  ;D
Jste mě tady v tom vláku tak nahlodali, že jsem po tom pátral  ;D Miroslav Ludvík už je mi trochu známější.
Behemot a ML nejsou jeden a ten samý člověk. Ale ten server nejspíš jo. Takže něco společného mají. Působí to na mě tak, že Behemot by raději, kdyby nic společného neměli. Třeba proto, že ten lempl mu vystavil server na Bazoši, ale zapomněl na DPH, nebo se nedohodli na provizi, nebo whatever.

cjcjd

« Odpověď #16 kdy: 25. 09. 2018, 00:16:39 »

Jste mě tady v tom vláku tak nahlodali, že jsem po tom pátral  ;D Miroslav Ludvík už je mi trochu známější.
Behemot a ML nejsou jeden a ten samý člověk. Ale ten server nejspíš jo. Takže něco společného mají. Působí to na mě tak, že Behemot by raději, kdyby nic společného neměli. Třeba proto, že ten lempl mu vystavil server na Bazoši, ale zapomněl na DPH, nebo se nedohodli na provizi, nebo whatever.
To jen potvrzuje ze behemont je jouda.

Sinuhet

« Odpověď #17 kdy: 26. 09. 2018, 10:52:43 »

Nakonec je to fuk. Z mojí zkušenosti jeho HW funguje, služby taky. Člověk se musí trochu obrnit, když s ním má komunikovat, a taky se smířit s tím, že si dělá věci po svém, a ač on na rady nedá, sám ví nejlépe, co je pro ostatní nejlepší, takže lepší mu nic zbytečného neříkat. Je to jako všude jinde, ber, nebo nech být. Pak je taky otázka, jestli si tu člověk honí ego, nebo chce kupovat server, že. Ono na veřejných fórech jeden nikdy neví, a tady ta diskuze je jedním z mnoha příkladů.

MaLaMuT

« Odpověď #18 kdy: 26. 09. 2018, 20:58:29 »
Behemont si vzal další nick a dělá si reklamu ;D

fegfwe

« Odpověď #19 kdy: 26. 09. 2018, 21:28:11 »

Nakonec je to fuk. Z mojí zkušenosti jeho HW funguje, služby taky. ...
O jakých službách tu mluvíš? Asi víš víc než ostatní protože Behemot tu zatím žádné služby nenabízel?

Sinuhet

« Odpověď #20 kdy: 27. 09. 2018, 07:27:02 »

Nakonec je to fuk. Z mojí zkušenosti jeho HW funguje, služby taky. ...
O jakých službách tu mluvíš? Asi víš víc než ostatní protože Behemot tu zatím žádné služby nenabízel?

Jo no. Už s ním občas spolupracuju 8 let. A vím, že to s ním není jednoduché, ale taky že co udělal, funguje dodnes. Jinak služby hádám nabízí na webu.

K té reklamě; jen náhodou jdu kolem, a zaujal mě ten Ludvík, kdo nebo co to vlastně je, jak ten mišmaš vzniknul. A když člověk vidí, jak tu jde hlavně o to, aby všem sousedům kolem chcípla koza, tak mi to nedalo.

Madafa

« Odpověď #21 kdy: 27. 09. 2018, 07:57:49 »
Sinuhet = druhý behemothův nick no  ;D

Lojza

• 672
    • Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 27. 09. 2018, 08:16:27 »
je to trapne pod ruznymi nicky to furt udrzovat na titulni strance, kdyby to tak delal kazdej tak to tu Krcmar muze zavrit ..

Sinuhet

« Odpověď #23 kdy: 27. 09. 2018, 10:54:24 »
je to trapne pod ruznymi nicky to furt udrzovat na titulni strance, kdyby to tak delal kazdej tak to tu Krcmar muze zavrit ..

Podle sebe soudím tebe, co?
Je to divnej pocit, když mě považujete za Behemota. No asi mu dělám medvědí službu. Každopádně Behemot svoje servery prodá tak jako tak, pokud teda bude trochu rozumnej, a tohle nemá zapotřebí; respektive pokud vím, už nějaké prodal, a vzhledem k tomu, že nabídku nezaktualizoval  ;D tak už to tu asi považuje za ztracené.

Mimochodem u sousedů bude tráva vždycky zelenější, i kdyby mu chcíply všechny kozy. Žij a nech žít.

Dudan

« Odpověď #24 kdy: 27. 09. 2018, 11:21:31 »
Už to začíná být dost trapné  ::)
Jestli sis chtěl pošramotit pověst, povedlo se ti to dobře.

fegfwe

« Odpověď #25 kdy: 27. 09. 2018, 21:42:53 »
Jo no. Už s ním občas spolupracuju 8 let. A vím, že to s ním není jednoduché, ale taky že co udělal, funguje dodnes. Jinak služby hádám nabízí na webu.

K té reklamě; jen náhodou jdu kolem, a zaujal mě ten Ludvík, kdo nebo co to vlastně je, jak ten mišmaš vzniknul. A když člověk vidí, jak tu jde hlavně o to, aby všem sousedům kolem chcípla koza, tak mi to nedalo.
Uvědom si, že trapný už to bylo. Teď už je to ubohý.

... je blázen by od tebe něco koupil. A vůbec bych neřešil ceny, tady už jde o princip.

pavelxx

« Odpověď #26 kdy: 27. 09. 2018, 21:44:57 »
... Jo no. Už s ním občas spolupracuju 8 let. A vím, že to s ním není jednoduché, ale taky že co udělal, funguje dodnes. Jinak služby hádám nabízí na webu. ...
Zatím tu o žádném webu nepadla řeč. Tak že jestli hádáš dobře a je to podnikatel tak se jedná o komerční inzerci a někdo by ti to měl smazat.