Tieto Ostrava

mnbvcxy

Tieto Ostrava
« kdy: 12. 10. 2017, 23:06:33 »
Jaký máte názor na tohoto zaměstnavatele? Máte někdo osobní zkušenost?

kubenda

Re:Tieto Ostrava
« Odpověď #1 kdy: 12. 10. 2017, 23:09:53 »
ak sa chces poflakovat tak smelo dotoho, ale vela penazi necakaj. Tiez mam znamych seniorov ktory tam nedostali viac ako 35k, tak sli inam a maju 50k.

Jarek

« Odpověď #2 kdy: 13. 10. 2017, 03:42:38 »
Bylo to tu už víckrát, zkus hledat

Skid

« Odpověď #3 kdy: 13. 10. 2017, 08:10:56 »
Tu zas bude veselo...

V te firme jsem asi sest let delal. Musim teda podotknout, ze s prestavkama. Mel jsem dost stesti na tym a vedouciho, takze nejsem uplne prumerny vzorek, ale za urcitych podminek to tam muze byt i fajn. Plat je problem, to je pravda. Co si clovek nevyjedna na zacatku je pak obtizne zmenit. Coz se tezko dela - stanovit si, kolik budu chtit za 5 let a jeste tu cifru i obhajit.

Co je tam prima, ze se fakt bez potizi da rotovat pres ruzne pozice, a clovek si muze kde co osahat. Pro studenty je to urcite dobra volba prvniho zamestnani; pro zkusene lidi, no, nevim, dokud se tam nezmeni podminky, asi bych se podival jinde - hlavni duvod je ta mzdova politika.

Pokud clovek chytne blbe oddeleni a sefa, pak to tam asi muze byt i docela peklo... O par pripadech jsem slysel, neco malo i zazil...

alokace

« Odpověď #4 kdy: 13. 10. 2017, 09:21:59 »
Jako prvni job na ziskani praxe dobry. Pak jsem odesel za lepsim platem a zajimavejsi praci.